Sport

LNBF – etapa 10 – Baschetbalistele din Alexandria vor să confirme forma bună pe final de sezon

Etapa a 10-a a sezonului primei ligi de baschet feminin s-a disputat pe parcursul a trei zile, ultimele jocuri stabilind ierarhia actuală a competiţiei. Liderul ICIM Arad, campioana naţională en-titre, a confirmat că este cea mai în formă echipă din LNBF, după victoria lejeră de la Craiova, iar arădencele se pregătesc acum pentru încă o deplasare în sudul ţării, la Alexandria. Echipa pregătită de Mădălin Piperea vine după o înfrângere destul de severă (la 23 puncte diferenţă) la Alba Iulia, iar jocul din runda viitoare poate asigura, sau nu, prezenţa în primele patru locuri în acest sezon. Cu toate că sunt cotate drept outsidere la jocul de sâmbătă, alexăndrencele vor să confirme că sunt în creştere de formă, că pot reuşi încă o evoluţie bună şi vor să câştige împotriva liderului. Mai mult, publicul din Alexandria n-a avut până acum satisfacţia unei victorii în jocurile cu ICIM Arad, astfel că toată lumea speră într-o evoluţie care să fie la fel de convingătoare ca în jocul cu Sfântu Gheorghe (din etapa a 2-a), adică una din cele mai bune prestaţii din acest an. “Noi sperăm să evoluăm la fel de bine şi cu Aradul şi ne vom bate pentru victorie”, a spus una din sportivele importante ale lotului alexăndrean, Anca Şipoş.

Ultimele rezultate ale etapei a 10-a în Liga naţională de baschet feminin au fost: Phoenix Galaţi – Universitatea Cluj Napoca 67:58; Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – Universitatea CSM Oradea 93:60; SCM CSS Craiova – UVG ICIM Arad 54:87.

Clasament

1. UVG ICIM Arad                   10/0   20

2. Universitatea Alba Iulia          9/1     19

3. Municipal Târgovişte             8/2     18

4. CSBT Alexandria                  8/2     18

5.  Sepsi SIC Sf. Gheorghe       7/3     17

6. CSM Satu Mare                    6/4     16

7. Olimpia CSU Braşov             5/5     15

8. Phoenix Galaţi                      5/5     15

9. BCM Danzio Timişoara         4/6     14

10. Rapid Bucuresti                   3/7     13

11. Universitatea CSM Oradea   2/8     12

12. Universitatea Cluj Napoca    2/8     12

13. SCM CSS Craiova              1/9     11

14. Nova Vita Tg. Mureş                     0/10   10.

În acest sezon, CS Baschet Teleorman Alexandria mai are de jucat trei meciuri, toate pe teren propriu; cu UVG ICIM Arad (etapa a 11-a, pe 7 decembrie), cu Rapid Bucureşti (etapa a 12-a, pe 13 decembrie) şi cu Universitatea CSM Oradea (etapa a 13-a, pe 16 decembrie).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.