Politic

Liviu Neagu: “PP-DD va obţine 15% la alegerile europarlamentare”

Carmen Dumitrescu

În cursul zilei de 11 februarie, la Bucureşti, va avea loc Comitetul Executiv Naţional al PP-DD, în cadrul căruia va fi definitivată lista candidaţilor partidului în alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an. Despre conţinutul listei, se ştie deja că poziţiile sunt ocupate până la locul 20 şi că pe primele locuri se află Dan Diaconescu, dar şi secretarul general al PP-DD la nivel naţional şi liderul PP-DD Teleorman, Liviu Neagu, aflat pe un loc eligibil.

Mai mult, în cadrul aceleiaşi şedinţe, PP-DD îşi va stabili şi strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare, dar se pare că starea de spirit a reprezentanţilor partidului este una foarte bună, justificată şi de rezultatele foarte bune obţinute în cadrul testelor electorale anterioare.

În ceea ce priveşte judeţul Teleorman, prezenţa lui Liviu Neagu în lista candidaţilor pentru europarlamentare este o veste extrem de bună, judeţul având posibilitatea de a trimite la Bruxelles doi reprezentanţi, unul din partea PSD şi unul din partea PP-DD. În aceste condiţii, e foarte posibil ca simpatizanţii altor partide politice  care nu au candidat local să-şi direcţioneze voturile către PP-DD şi către teleormăneanul Liviu Neagu.

Chestionat cu privire la ambiţiile şi speranţele sale pentru alegerile ce se apropie, Liviu Neagu ne-a declarat: “Vreau să fie foarte clar faptul că parlamentarii noştri care au plecat către alte partide au plecat doar cu cartela de vot, nu şi cu electoratul nostru, astfel că am convingerea că la finalul acestor alegeri, PP-DD se va remarca printr-un scor de cel puţin 15%, dacă nu chiar mai mult, în condiţiile dezamăgirii teleormănenilor de a fi trimis în foruri reprezentative oameni care nu au avut nicio legătură cu judeţul lor”.

One Comment

  1. Bla,bla,bla,sa fim seriosi,nici un europarlamentar nu a rezolvat problemele celor care l-au votat,ei acolo au cu totul alte preocupari!Asa ca sa ne lase in pace ca nici el nu va avea, daca prin absurd va ajunge acolo vreo legatura cu cei care spera,el sa-l voteze, adica cu cei din Teleorman!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.