Politic

Liviu Neagu: “Europarlamentarele sunt o ocazie unică pentru teleormăneni de a avea doi reprezentanţi în P.E.”

liviu neaguCarmen Dumitrescu

În ultimele zile de campanie electorală, candidaţii pot privi în spate şi pot face o evaluare, mai mult sau mai puţin obiectivă asupra situaţiei în care se află. Liviu neagu, candidatul PP-DD la europarlamentare este unul dintre cei doi candidaţi la europarlamentare din Teleorman care chiar au şanse să obţină mandatul de europarlamentar, aflându-se pe locul 4 pe lista candidaţilor la nivel naţional. Acum, la final de campanie, chestionându-l pe Liviu Neagu, am aflat de la acesta că speranţele sale sunt foarte mari şi că aceste alegeri sunt un obiectiv important pentru PP-DD, rezultatul lor fiind rampa de lansare pentru Dan Diacoescu pentru alegerile prezidenţiale de la finele acestui an.

Care sunt impresiile dumneavoastră acum, la final de campanie?

Noi am realizat, în această perioadă, un sondaj de opinie pe un eşantion foarte mare, de aproximativ 1.500.000 de oameni şi am constatat că oamenii au rămas aproape de Dan Diaconescu şi de PP-DD iar procentul simpatizanţilor acestui partid e în continuă creştere. DD Mobilul s-a dovedit a fi cea mai eficientă formă de campanie, întrucât ne-a dat ocazia, nouă, candidaţilor, de a sta faţă în faţă cu oamenii şi de a le discuta problemele. Cred că puţine partide vor reuşi în aceste alegeri să treacă pragul electoral, în condiţiile unei prezenţe la vot care se preconizează a fi foarte reduse, şi cred că rezultatul acestor alegeri va fi rampa de lansare pentru Dan Diaconescu în cursa pentru prezidenţiale, ca finalist.

Ce aşteptări aveţi de la teleormăneni?

Mă aştept ca teleormănenii să acorde votul lor candidaţilor care au cele mai mari şanse de a câştiga mandatul, fiind o ocazie unică pentru alexăndreni de a avea propriul reprezentant în Parlamentul European, dar şi o mândrie pentru teleormăneni să aibă doi reprezentanţi în PE. Aşa cred că se vor împărţi şi opţiunile teleormănenilor, care vor avea grijă să ne susţină pe mine şi pe doamna Dăncilă, pentru că celelalte partide, neavând candidaţi pe locuri eligibile îşi vor orienta voturile către lista naţională. Nu va fi o supriză pentru nimeni când Dan Diaconescu va câştiga alegerile în colegiul de deputaţi de la Satu Mare, reacţiile comunităţilor de aici fiind extrem de bune.

Ce planuri aveţi pentru perioada de după 25 mai?

Chiar dacă îmi vor desfăşura cea mai mare parte a activităţii la Bruxelles, voi avea grijă să am un birou parlamentar la Alexandria, pentru că îmi doresc să fiu în permanent contact cu problemele teleormănenilor, pe care voi încerca să le rezolv întotdeauna.

Aveţi un mesaj pentru votanţi?

Vreau în primul rând să le transmit îndemnul de a veni într-un număr cât mai mare la vot, mai ales că pe 25 mai ei au o alternativă reală în PP-DD, care se află pe poziţia 15 pe buletinul de vot. Şi mai vreau să le transmit să nu uite: “Dan Diaconescu candidează, în premieră, în localitatea ta!”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.