Politic

Liviu Dragnea ia pulsul organizaţiilor PSD din ţară

Pentru cei care au crezut, într-un fel sau altul, că demisia lui Liviu Dragnea din funcţia numărul doi în PSD nu este una formală, activitatea recentă a social-democratului demonstrează că s-au înşelat. Astfel că, Liviu Dragnea şi-a început periplul prin organizaţiile judeţene ale partidului pentru a lua pulsul şi pentru a pune lucrurile în ordine, acolo unde este cazul.

În condiţiile în care premierul Victor Ponta este înr-un spital din Turcia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală, şi, totodată, este anchetat de procurorii DNA, prezenţa strategului PSD în prim-planul activităţii partidului se dovedeşte a fi una necesară.

”Principalul motiv pentru care am plecat împreună cu domnul Dolineaschi prin organizaţiile judeţene reprezintă dorinţa preşedintelui Victor Ponta şi a mea şi a noastră de a vedea exact care este starea în organizaţiile judeţene ale PSD-ului. Pe de altă parte, să le spunem colegilor noştri că PSD nu e un partid captiv care se poate preda cuiva sau care să fie speriat de eventuale declaraţii la televizor şi nici un partid care să fie captiv într-o guvernare pe care o conduce”, a declarat Dragnea, după o întâlnire cu membrii organizaţiei PSD de la Botoşani.

De asemenea, în rândul soial-democraţilor teleormăneni s-a vorbit tot timpul de iniţiativa preşedintelui PSD Teleorman de a lua la pas organizaţiile de partid, în vederea pregătirii alegerilor locale şi generale de anul viitor. Totodată, spun voci social-democrate autohtone, Liviu Dragnea rămâne, chiar şi din umbră, numărul doi în PSD, cel puţin până la o sentinţă definitivă în dosarul Referendumul fraudat. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.