Sport

Liga naţională de baschet începe în 27 septembrie – CSBT Alexandria va debuta la Cluj Napoca, primul adversar acasă este campioana!

Noul sezon competiţional al Ligii feminine de baschet va debuta pe 27 septembrie, când este stabilit debutul unui sezon care va fi similar cu precedentul. CS Baschet Teleorman Alexandria va debuta în deplasare, la Cluj Napoca, un meci pe care, teoretic, ar trebui să-l câştige fără emoţii, dar primul adversar pe teren propriu este campioana en-titre, CS Municipal Târgovişte.

În ce priveşte Cupa României, competiţie care va deschide oficial noul sezon, aceasta îşi dispută pe 20/24 septembrie jocurile din faza optimilor de finală. În această competiţie, alexăndrencele de la CSBT vor întâlni pe Olimpia CSU Braşov, partidă care se anunţă destul de echilibrată.

Despre noul sezon, vom mai discuta în perioada următoare, însă trebuie precizat faptul că lotul echipei CS Baschet Teleorman Alexandria se va reuni în vederea pregătirilor în data de 18 august.

Prima etapă a sezonului 2014-2015 în Liga naţională de baschet feminin programează următoarele jocuri (sâmbătă, 27.09)

– ACS Sepsi Sic Sfântu Gheorghe – BC Danzio Timişoara

– Rapid Bucureşti – ACS Nova Vita Tg. Mureş

– CS Municipal Târgovişte – UVG ICIM Arad

– CS Municipal Satu Mare – SCM Craiova

– Universitatea Cluj – AS CSBT Alexandria

– CS Universitatea Alba Iulia -CS Phoenix Galaţi

– Olimpia CSU Braşov – CSU Oradea.

Sezonul regulat debutează pe 27 septembrie (etapa 1) şi se încheie pe 22 noiembrie (etapa a 13-a); returul începe în data de 6 decembrie (etapa a 14-a) şi se încheie pe 28 februarie 2015 (etapa a 26-a).

Prima manşă din optimile de finală ale Cupei României la baschet feminin programată pe 20 septembrie, se dispută după următorul program:

– CS Phoenix Galaţi – CS BC Danzio Timişoara

– CSU Oradea – UVG ICIM Arad

– Olimpia CSU Braşov – AS CSBT Alexandria

– CS Municipal Târgovişte – ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe

– Universitatea Cluj – SCM Craiova

– Rapid Bucureşti – CS Municipal Satu Mare

– CS Universitatea Alba Iulia – ACS Nova Vita Tg. Mureş

Returul se va juca pe 24 septembrie. În privinţa fazei sferturilor de finală (turul 2), jocurile se vor disputa în zilele de 29 noiembrie / 3 decembrie a.c.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.