Sport

Liga a IV-a – calcule – Unirea Brânceni şi Astra Plosca “arbitrează” locul 1 la final de sezon!

branceniDin turul campionatului judeţean al Ligii a IV-a mai sunt de jucat patru etape, iar programul acestora este destul de interesant, deoarece sunt programate câteva jocuri foarte echilibrate. Echipa care pare să fie principalul arbitru al întrecerii şi care poate beneficia de pe urma finalului de sezon este Unirea Brânceni (locul 2 în prezent – 20 puncte), care va juca la Alexandria şi Turnu Măgurele în ultimele două deplasări. Interesant este faptul că dacă nu va pierde nici unul din jocuri, Unirea Brânceni (antrenor Marian Botea) ar deveni principala favorită la titlul judeţean. În schimb, Sporting Turnu Măgurele (antrenor Valentin Bădoi) şi FCM Alexandria (antrnor Romulus Ciobanu) speră să câştige acest joc, însă ambele echipe ştiu că nu vor avea un joc uşor. Mai mult, în rundele 13 şi 15, cele două pretendente la titlu vor juca la Plosca, un teren unde este foarte greu de scos puncte, ştiut fiind că atmosfera la terenul respectiv este de fiecare dată una foarte încinsă (nu doar la figurat). “Eu cred că depindem în primul rând de jocul nostru, de modul în care vom gestiona meciurile din acest final de sezon”, a spus antrenorul FCM-ului, Romică Ciobanu, în timp ce Vali Bădoi mizează pe forţa care s-a format la Turnu Măgurele. Totuşi, unul din antrenorii care urmează să întâlnească cele două echipe, Marian Botea, s-a arătat optimist că, oricare din echipele care va câştiuga campionatul, va reuşi promovarea în Liga a III-a. “Eu, personal, mi-aş dori să câştigăm noi, Unirea Brânceni, acest sezon, avem şanse în acest sens. Totuşi, nu ştiu dacă este posibil aşa ceva, Alexandria şi Turnu Măgurele se pregătesc, fac antrenamente aproape zilnic, iar eu spun că cine se antrenează, poate să câştige. Sigur, aş vrea eu să pot câştiga aceste meciuri, dar ce vom face mai departe?… Este foarte greu să rezişti, fără pregătire, iar în Liga a 3-a, cu atât mai mult”, a spus Marian Botea, antrenorul echipei din Brânceni, care sâmbătă se va întâlni din postură de advesar cu Romică Ciobanu, antrenorul care l-a promovat în această profesie.

 

Cu cine mai are de jucat Sporting Turnu Măgurele (locul 1, 22 puncte / 8 jocuri): (a) Ajax Botoroaga, (d) Dunărea Zimnicea, (a) Unirea Brânceni, (d) Astra Plosca;

Cu cine mai are de jucat FCM Alexandria (locul 3, 18 puncte / 8 jocuri): (a) Unirea Brânceni, (d) Astra Plosca, (a) Unirea Petrolul Videle, (d) VN Olteni.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.