Sport

Liga a 5-a este gata de start – Doar 26 de echipe înscrise la eşalonul doi judeţean!

Luni după-amiază, AJF Teleorman a invitat echipele înscrise în campionatul Ligii a 5-a pentru şedinţa tehnică, ocazie cu care s-au aflat participantele competiţiei pentru următorul sezon. Astfel, s-a stabilit faptul că pentru ediţia următoare de campionat s-au înscris 26 de echipe, care au fost repartizate pe două serii de 13, după un criteriu geografic nord şi sud, dar care, în mare măsură, sunt similare cu ediţia precedentă. Despre subiectul respectiv, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a ţinut să precizeze faptul că, deocamdată, sunt discuţii pentru preluarea locurilor echipelor neînscrise în campionat (Tineretul Ciolăneşti, Flacăra Talpa), dar pare greu de crezut că acestea vor fi ocupate până la startul sezonului (acest lucru presupune inclusiv preluarea datoriilor de la echipele în cauză). Printre subiectele discutate cu prilejul şedinţei s-a amintit echipelor despre obligativitatea prezentării, pe bancă, a unui antrenor calificat posesor de minim licenţa C UEFA; iar acest aspect a trezit deja interesul câtorva echipe, pentru reluarea cursurilor respective, care s-au arătat interesate de formarea de noi antrenori.

În privinţa competiţiei, aceasta va debuta duminică, 8 septembrie a.c., de la orele obişnuite (10.30 juniori, 12.30 seniori), şi se va disputa fără etape intermediare până în data de 1 decembrie.

Ultima parte a şedinţei a fost rezervată tragerii la sorţi a jocurilor, iar în urma împerecherii echipelor a rezultat următorul program al primei etape din cadrul Ligii a 5-a, de duminica viitoare:

Seria I

– Recolta Sfinţeşti – Viitorul Buteşti;

– Real Beuca – Viitorul Blejeşti;

– Petrolul Poeni – Moromeţii Siliştea Gumeşti;
– Tineretul Siliştea – Inter Gălăteni;

– Atletic Orbeasca – CS Vârtoape;

– CS Măldăieni – stă;

– Atletico Sârbeni – Flacăra Călineşti;

 

Seria II

– CS Nanov – Steaua Spătărei;

– Progresul Nenciuleşti – ASC Seaca;

– AS Vităneşti – FCM 2 Alexandria;

– Voinţa Salcia – Flacăra Liţa;

– Avântul Bragadiru – AS Izvoarele;

– AS Viişoara – Victoria Lunca;

– Gloria Frumoasa – stă.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.