Politic

Liberalul Ică Calotă se pregăteşte să devină conservator

O nouă regrupare a forţelor politice se conturează în Parlament, unde, după ce au format la comun un grup parlamentar, membrii PC şi PLR se pregătesc de fuziunea celor două formaţiuni politice, pentru care insistă, se pare, Călin Popescu Tăriceanu.

Deputatul PLR Ică Calotă a confirmat informaţia şi a declarat că demersul este în derulare, dar că, la nivelul Parlamentului, deputaţii şi senatorii celor două partide lucrează deja în cadrul aceluiaşi grup parlamentar.

„Sunt discuţii la nivel central, o să vedem ce se întâmplă, dar pot să spun că grupurile parlamentare deja lucrează împreună şi se lucrează şi la o fuziune a structurilor din teritoriu. Există, aşa cum era de aşteptat, unele organizaţii judeţene în care lucrurile nu sunt privite tocmai cu ochi buni, dar nu e vorba de ceva de nerezolvat. Dintre colegii parlamentari nu ştiu să existe voci împotriva fuziunii”, a mai spus Ică Calotă.

Gurile rele spun însă că o eventuală fuziune între cele două partide este criticată chiar în interiorul PC, de către adepţii aripii Piedone. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Curve politice … fug dintr-un pat politic in altul in functie de cine da mai mult .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.