Politic

Liberalii teleormăneni şi-au reales conducerea – Marin Almăjanu: “ Problema mea cea mai deosebită este aceea a modului în care trăiesc oamenii în Teleorman”

Carmen Dumitrescu

În cursul zilei de vineri, 8 noiembrie a avut loc un moment pe care liberalii teleormăneni îl aşteptau demult: sosirea în Teleorman al liderului lor, Crin Antonescu, în contextul organizării alegerilor ce au consfinţit noua organizare a partidului la nivel judeţean. Alături de Crin Antonescu, la eveniment au fost prezenţi Radu Stroe şi Mihai Voicu, ei participând, împreuna cu Marin Almăjanu şi la o conferinţă de presă, în cadrul căreia au clarificat o serie de aspecte legate de absenţa lui Antonescu din judeţul care l-a trimis în Parlament, de unitatea USL, dar şi alte probleme punctuale, interesante pentru teleormăneni.

Alegerile au decurs fără incidente iar la final majoritatea liberalilor au conştientizat că, de fapt, şi-au reales vechea conducere, în contextul în care s-au făcut doar câteva modificări în componenţa Biroului Politic al PNL, cea mai notabilă fiind Eugen Pîrvulescu. Astfel, potrivit voturilor exprimate de cei peste 500 de liberali prezenţi la eveniment, vicepreşedinţii Biroului Politic Teritorial Teleorman sunt următorii: Calotă Florică Ică, Ilie Bălan, Alexandru Iliescu, Marin Cune, Dan Popescu, Adrian Savu, Eugen Pîrvulescu, Iulian Badea şi Ştefan Mihai Gabriel. Printre membri  s-au aflat nume precum  Lucian Alexe, Constantin Cula, George Drăghici, Raluca Fedeleş, Laurenţiu Oprea, Ştefan Stăncioiu, Maria Stoian, Elena Vlad şi Valentin Trăistaru.

Printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi primarul Alexandriei, Victor Drăguşin, în calitate de invitat, dar şi prefectul apolitic al judeţului, Liviu Dumitraşcu  care a rămas în sala mare a Casei de Cultură, alături de liberali, până cu puţin înainte de prezentarea rezultatului votului.

În ceea ce priveşte funcţia principală de conducere din PNL, aceasta a fost ocupată din nou de către Marin Almăjanu, care, la finalul evenimentului a făcut o scurtă trecere în revistă a planurilor sale pentru partid, dar şi pentru teleormăneni: “Vreau ca la alegerile pentru Parlamentul European din mai 2014 să obţinem 20 – 25% din votul teleormănenilor. La alegerile prezidenţiale, fără doar şi poate, vrem să ne aducem un aport consistent  în lupta lui Crin Antonescu de a deveni preşedintele României. De asemenea, câştigând un mandat de patru ani, am în vedere şi alegerile locale şi generale din 2016. Îmi doresc ca împreună cu noul birou politic ales să trecem la reorganizarea organizaţiilor locale care au avut rezultatele slabe în alegeri, pentru că am avut unele organizaţii cu rezultate slabe  şi acolo trebuie să intervenim, astfel încât în 2016, unde se anticipează că vom merge separat în alegeri să obţinem rezultatele bune, poate mai bune decât cele din 2008 când am mers separat.  Iar în 2016 în doresc mult de tot să  menţinem acelaşi număr de parlamentari pe care l-am câştigat în 2008 şi l-am menţinut în 2012. Problema mea cea mai deosebită este aceea a modului în care trăiesc oamenii în Teleorman şi eu îmi doresc să îmi păstrez acest serviciu pe care îl am. Şi emoţia mea este deosebită în contextul acesta şi îmi doresc  enorm de mult să-i determin pe Crin Antonescu şi pe ceilalţi parlamentari de Teleorman ca începând cu anul viitor să aducem teleormănenilor ceea ce le-am promis electoral: locuri de muncă, locuri de muncă, locuri de muncă”.

5 Comments

 1. Este interesant cum ideea de „Alegeri Libere” s-a transformat în alegeri cu votanți agreați pe niște liste făcute la cheremul candidaților. Adică doar anumiți membri PNL au avut dreptul să voteze … conform unor liste.

  Un membrii activi ai PNL Alexandria nu a putut să-și voteze conducerea, ci doar cei care erau trecuți pe listă.
  Criteriile întocmirii acelei liste au la baza un drept subiectiv, să zicem de exemplu că doar membrii birourilor politice din județ aveau dreptul de vot … Nu Nu Nu, ele au fost liste cu oameni care în proporție majoritară, sunt oameni ce votează într-o singură direcție! AGREAŢI

  Păcat că ideea de liberalism se năruie printre interesele unor personaje care au uitat ce steag reprezintă …. respectiv steagul libertății!

 2. Uda Udanezu

  Este trist ca acest fariseu comunist, lingusitor si intrigant numit Marin ALMAJANU conduce liberalismul teleormanean.

 3. Trifane esti destept ca oaia….. pe zaduf!
  Bine ca noi cei de la PDL nu te bagam in seama.
  ….Cu cat ai vandut orceagu …este singurul subiect la care te pricepi!!!!!

 4. TRIFAN ALEXANDRU

  Ca si la PDL,PSD,si la PNL Teleorman ,,,,,aceiasi
  mizerie si „M A S C A R A D A P O L I T I C A ”
  confirmata de faptul ca absolut toti „capii politici”,
  aceiasi de ani de zile ,au contribuit la SARACIA LUCIE a
  JUDETULUI TELEORMAN,,,dar ei,culmea,,,,au PROSPOERAT,,,
  la TOTI ,DEOPOTRIVA,un singur indemn electoral:
  „SA VA FIE RUSINEEEEEEEEE!”

 5. Nu veti aduce ,nu veti aduce nu veti aduce… locuri de munca,asta este o placa uzata folosita de toti politicienii judetului, care nu mai poate fi ascultata de nimeni!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.