Politic

Liberalii teleormăneni contribuie cu 9.000 lei lunar la bunăstarea partidului

După ce organizaţiile primiseră, iniţial, mână liberă să fixeze cuantumul cotizaţiilor pe care fiecare parlamentar sau ales local trebuie să le plătească, conducerea liberalilor a stabilit contribuţii lunare pentru fiecare filială judeţeană, pentru a permite achitarea eşalonată a datoriilor de campanie cumulate din 2005 până în prezent, care se ridică la aproximativ 3 milioane de euro.

Astfel, în condiţiile în care noul PNL vine cu datorii foarte mari din spate, făcute de fostele formaţiuni politice, respectiv de PNL şi PDL, în şedinţa BPN a PNL s-a decis o eşalonare a acestor datorii, care vor fi plătite din cotizaţiile fiecărei organizaţii în parte.

“Am decis ca fiecare organizaţie PNL să contribuie cu 9.000 de lei lunar, ca să nu avem discuţii”, a anunţat Vasile Blaga, la finalul şedinţei.

Practic, în fiecare lună organizaţiile PNL vor vărsa la centru 423.000 de lei, adică puţin sub 100.000 de euro, ca banii putând fi achitate datoriile acumulate. Totodată, filialele au primit termen ca până în noiembrie 2016 să-şi achite cotizaţiile restante către centru. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. Plàtiti nene cà ati incurcato cu Alinuta si Bursucu. S-au ar suna mai frumos Nuty si cu Bàse.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.