Politic

Liberalii teleormăneni au protestat împotriva premierului Ponta

DSCF1010Deşi nu 700, aşa cum s-a anunţat anterior, liberali teleormăneni din toate colţurile judeţului s-au adunat vineri, 12 iunie, pe platoul din faţa Casei de Cultură, pentru a protesta împotriva Guvernului Ponta şi pentru a cere demisia premierului.

Acţiunea organizată de PNL Teleorman s-a derulat pe durata dezbaterii şi votului moţiunii de cenzură în Parlamentul României. Totodată, liderii liberali au spus că, odată cu protestul organizat de PNL Teleorman, adresează un apel către parlamentari, şi anume acela de a vota moţiunea de cenzură “Victor Ponta – demis pentru exces de putere prin blocarea alegerilor. Dreptul la vot nu este o lozincă!”.

N-au lipsit, cum era de aşteptat, afişele cu mesaje critice la adresa premierului Victor Ponta, precum „Ponta – premier penal, ruşinea Europei!” sau „Ponta, nu mai sta, dă-ţi demisia!”, dar nici scandările ca „Ponta, nu uita, puşcăria-i casa ta!”.

Copreşedinţii PNL Cristi Barbu şi Eugen Pîrvulescu, cărora li s-au alăturat Florin Titirişcă, George Drăghici, Claudiu Crăcea, Adrian Savu, Dan Popescu, Maria Stoian, dar şi primari liberali din localităţile conduse de PNL, au scandat alături de liberalii adunaţi pe platoul din faţa Casei de Cultură şi au cerut demisia premierului Victor Ponta.

Acţiuni similare cu cea din Teleorman au fost programate în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară, unde sediile Insituţiilor Prefectului au fost pichetate de liberali.

Şi la Bucureşti era programat un “lanţ uman” în jurul Palatului Parlamentului, în timpul dezbaterii moţiunii de cenzură, însă liderii PNL au anunţat că renunţă la acţiunea de protest întrucât în aceeaşi zonă şi la aceeaşi oră urma să aibă loc şi un miting al PSD. (Violeta Mocanu)

DSCF1016DSCF1020DSCF1005DSCF1022

One Comment

  1. Hahaha ce m-am distrat. Cat de penibil sa fii ca sa iti aduci primarii incaltati in galosi de plastic la miting. Era pe acolo vreunul mai tanar de 50 de ani care sa fi ravnit si el la berea data de Titirisca? Si domnul cu megafonul era cumva…Lalite?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.