Liberalii din judeţ au marcat 143 de ani de liberalism

Liberalii din România, implicit şi cei din organizaţia din Teleorman, au sărbătorit joi, 24 mai, 143 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal. În acest sens, aripa liberală din judeţ a marcat cei 143 de ani de la înfiinţarea PNL printr-o întâlnire în cadrul căreia a fost subliniată importanţa existenţei partidului pe scena politică, în primul rând ca partid istoric, precum şi rememorarea principalelor evenimente prin care liberalii au participat la scrierea istoriei în România de la înfiinţarea partidului şi până în prezent.

Preşedintele organizaţiei, senatorul Eugen Pîrvulescu nu a fost prezent la evenimentul organizat în judeţ, fiind invitat la cel organizat la sediul central al partidului, însă Mihai Murar, preşedintele PNL Alexandria, Dan Popescu, secretarul general al PNL Teleorman, consilierul local Gigi Nădrag, istoricul Dan Botez, precum şi preşedintele liberalilor de vârsta a treia, Emilian Vrăjitoarea, au condus discuţiile şi au ţinut scurte discursuri prin care au evocat cele mai importante evenimente din istoria formațiunii politice.

“Este un moment de sărbătoare şi un moment important pentru PNL. Marcăm 143 de ani de când au fost puse bazele PNL în România. E vorba de 1875, un an important pentru ceea ce înseamnă PNL şi un an care deschide drumul politic în istoria României, pentru PNL”, a spus Mihai Murar în cuvântarea sa. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. MARIANA says:

    PNL Tr a ajuns sa fie condus de senatorul fara facultate, Parvulescu si de “inginerul” Florica Mara… Cum sa mai votezi asa ceva?!

Leave a Comment

*

code