Politic

Liberalii continuă lupta pentru europarlamentare în Teleorman – Eugen Pîrvulescu: “Noi, liberalii, am încercat, în fiecare zi, prin candidaţii noştri să ne facem cunoscut programul politic”

 

Carmen Dumitrescu
Campania electorală a ajuns aproape pe ultima sută de metri iar acţiunile cu profil electoral se înmulţesc, partidele politice făcând tot posibilul ca mesajul lor să ajungă la toată populaţia judeţului până pe 25 mai. Şeful de campanie al PNL Teleorman, vicepreşedintele Eugen Pîrvulescu, face eforturi serioase în această perioadă pentru ca oamenii să înţeleagă faptul că PNL este o alternativă reală în cadrul procesului electoral de la finele acestei luni.
Deplasările în localităţile judeţului au loc zilnic şi acţiunile de promovare se desfăşoară după un program bine stabilit: “Noi, liberalii, am încercat, în fiecare zi, prin candidaţii noştri să ne facem cunoscut Programul politic, să ne facem datoria faţă de cetăţeni, să le spunem acestora de ce le cerem votul pentru alegerile la Parlamentul European. Noi am vorbit oamenilor, în această campanie, despre Parlamentul European, despre opţiunile noastre privitoare la politica industrială, la agricultură, la mediu, la toate marile probleme care stau în faţa Europei şi implicit, şi a României. Un lucru pe care îl consider foarte important este acela că suntem susţinuţi foarte puternic de liderii de la Centru, astfel că îl simţim pe Crin Antonescu aproape de noi, la fel cum şi Marin Almăjanu dă dovadă de o implicare majoră în demersul nostru de a ne face cunoscute valorile şi obiectivele.”
În ceea ce priveşte programul electoral al PNL, candidaţii partidului şi, implicit, candidatul de Teleorman, Maria Stoian susţin lupta impotriva majorării taxelor, doresc creşterea competitivităţii în Uniunea Europeană şi consideră că flexibilitatea fiscală este un răspuns la multe dintre problemele economice ale statelor europene. Potrivit candidatului PNL la europarlamentare, Maria Stoian, e foarte importantă introducerea obligativităţii analizei de impact asupra statelor din zona euro pentru fiecare măsură de guvernanţă financiară şi fiscală adoptată de Eurogrup. Mai mult, liberalii teleormăneni militează pentru un pact al ţărilor din afara zonei Euro pentru reprezentarea intereselor de politică financiară ale economiei româneşti în UE, dar şi pentru reducerea constribuţiei României la bugetul UE din TVA-ul colectat. Şi, cel mai important lucru pe care candidaţii PNL la europarlamentare îl vizează este finanţare prin lansarea de obligaţiuni europene de investiţii, care permit promitorilor de proiecte de infrastructură să atragă, prin parteneriar public-privat finanţare de la investitori instituţionali, precum fondul de pensii şi companii de asigurări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.