Liberalii au decis cine-l va înlocui pe Cătălin Vătafu în Consiliul Județean

După excluderea lui Cătălin Vătafu din partid, Relu Viorel Ivănică, medic veterinar de profesie și, în prezent, consilier local la Roșiorii de Vede, îi va lua locul în Consiliul Județean, schimbarea urmând să fie făcută în prima ședință ordinară a forului de decizie, potrivit senatorului PNL Eugen Pîrvulescu.

Organizația județeană a PNL a decis să-i retragă sprijinul politic consilierului județean Cătălin Vătafu încă din luna aprilie a acestui an, când măsura a fost supusă la vot în urma propunerii Biroului Politic Judeţean. Ulterior, cu toate că liberalul a contestat măsura luată de conducerea partidului, decizia de excludere a rămas definitivă, iar Cătălin Vătafu și-a pierdut calitatea de membru PNL.

În ceea ce privește motivele care au stat la baza deciziei de excludere a consilierului judeţean din PNL, preşedintele organizaţiei a precizat, la momentul votului în BPJ, că “în PNL nimeni nu este ţinut cu forţa” şi că orice funcţie în partid şi chiar statutul de simplu membru PNL vin la pachet cu nişte responsabilităţi, pe care Cătălin Vătafu le-a ignorat cu desăvârşire.

Leave a Comment

*

code