Politic

La Turnu Măgurele, Eugen Pîrvulescu a dezbătut promisiunile PSD

După ce, în urmă cu câteva zile, candidatul PNL la șefia Consiliului Județeam, Eugen Pîrvulescu l-a provocat pe contracandidatul său, Adrian Gâdea, la o dezbatere electorală la malul Dunării, președintele PNL Teleorman s-a prezentat, miercuri după-amiază, la locul pe care acesta îl stabilise pentru confruntarea cu președintele PSD Teleorman –  Stația de pompare de la Turnu Măgurele. Adrian Gâdea nu a apărut la întâlnirea cu Eugen Pîrvulescu, însă în locul acestuia liberaii au adus un manechin.

“Dragi teleormăneni, suntem la Turnu Măgurele, luni i-am făcut o invitație domnului Adrian Gâdea, candidatul PSD la Consiliul Județean, după cum vedeți, fuge de dezbatere și fuge de realitatea din județul Teleorman. Am pregătit o surpriză pentru domnul Gâdea, ne-am gândit să îi punem un manechin, pentru că asta a fost de șapte ani de zile: manechinul Adrian Gâdea, asta ca să nu stea pupitrul degeaba (…) Atunci când nu mai ai ce să spui oamenilor, când nu mai ai ce să minți populația și promisiuni electorale, fugi de dezbatere, fugi de cetățean, fugi de votul lui. Împreună cu mine îl am pe Claudiu Crăcea, viitorul primar al municipiului Turnu Măgurele, îl am în stânga mea, iar în spate, echipa care va câștiga zona Turnu Măgurele, primarii care vor răsturna pentru prima dată în istoria Partidului Național Liberal votul și verdictul în tot ce înseamnă fiecare localitate din zona Turnu Măgurele. Așadar manechinul este Adrian Gâdea, este un om care semna contractele văzute înainte de altcineva și nu-i mai amintesc numele mentorului lui. Astăzi, la Turnu Măgurele, vorbim despre promisiunile deșarte ale PSD, am pregătit o broșură care se cheamă “Promisiuni deșarte PSD” și „Rușine Adrian Gâdea”. Asta pentru că, acum 10 ani de zile, teleormănenii trebuie să știe, ieșea o carte foarte frumoasă, un manual ca să-i spunem așa, care se cheamă “Strategia de dezvoltare a județului Teleorman”. Acest manual a fost pus pe hârtie acum 10 ani de zile, este făcută această strategie în birourile PSD,  s-a terminat această carte, iar promisiunile au rămas promisiuni. Strategia era făcută între 2010 și 2020, așadar stimați teleormăneni vom discuta de azi înainte despre manualul PSD, despre ce au mințit și au spus aici baliverne timp de 10 ani de zile”, a spus Eugen Pîrvulescu, de la pupitrul amplasat pe nisipul de la malul Dunării.

 De asemenea, președintele PNL Telerman a reluat invitația lansată candidatului PSD, astfel că l-a provocat, încă o dată, pe Adrian Gâdea la o dezbatere, lăsându-l pe acesta să aleagă data și locul.

„Faptul că avem cel mai mic salariu mediu din România, faptul că avem cel mai mare număr de șomaj se datorează numai PSD. Ei au condus acest județ, ei sunt responsabili și, da, vorbim de subdezvoltare, vorbim de sărăcie, pentru că asta însemană PSD, asta înseamnă Adrian Gâdea. La final, ca să scăpăm de manechin, îi spun domnului Adrian Gâdea încă o dată și de data aceasta fac un apel la mica, puțina conștiință pe care o mai are: dacă este bărbat, dacă are ceva de discutat cu teleormănenii, eu sunt dispus să merg la o dezbatere în public, la o dezbatere în aer liber, oriunde vrea, la orice oră vrea, în orice localitate din județul Teleorman. Repet, Adrian Gâdea, știu că ne privești, ți-e greu, așa este, trece transpirația greu prin tine acum pentru că știi că mai ai puțin. De fapt, ce se va întâmpla după 27? Unde să te mai duci? Așadar, domnule Gâdea, candidatul PSD la Consiliul Județean, fost secretar de stat, fost președinte de Consiliu Județean, cu realizări zero, cu promisiuni zero, te aștept să discutăm pe manual, pentru că aici avem tot județul Teleorman, eu sunt pregătit să dau piept cu cetățenii și cu ceea ce vrem să facem noi și Ludovic Orban”, a mai spus Eugen Pîrvulescu.

Președintele PNL Teleorman a prezentat, mai apoi, candidații partidului pentru primăriile din zona Turnu Măgurele, începând cu liberalul care candidează pentru funcția de primar al municipiului de la Dunăre, Claudiu Crăcea.

„Dragi teleormăneni, în spatele meu am niște oameni care vor conduce destinele acestui județ, acestei zone a județului, o zonă preponderent pesedistă, sunt oameni care își doresc să facă pentru dumneavoastră.  (…) Trebuie să știm că Adrian Gâdea și-a formulat toată această campanie, toată această marotă a vândut-o cu gândul că va cădea Guvernul Ludovic Orban, așadar Adrian Gâdea, vezi că Ludovic Orban va conduce încă patru ani destinele României, așadar vezi că-ți fuge pământul de sub picioare, vezi că ai o problemă cu primarii pe care i-ai mințit că vă veți întoarce la guvernare și vezi că trebuie să faceți ceva pentru că nu întotdeauna lucrurile ies așa cum vrei tu. Dumnezeu ne ajută pe noi, astăzi, și vom aduce județul Teleorman pe alte zone de dezvoltare”, a mai spus președintele PNL Teleorman.

(Comandat de PNL Teleorman, cod AEP 21200012)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.