La Roşiorii de Vede, cererile pentru tichete sociale se depun până pe 19 martie

Cererile pentru tichete sociale, conform HCL nr. 10/31.01.2018 referitoare la modalitatea de acordare a beneficiilor de asistență socială persoanelor vârstnice din Municipiul Roșiorii de Vede în anul 2018, se depun în perioada perioada 26 februarie – 19 martie, la sediul Centrului de zi „Clubul Pensionarilor”, informează municipalitatea roşioreană.

Valoarea nominală a tichetelor sociale este de 50 de lei, iar acestea sunt de două ori pe an, în perioada sărbătorilor pascale şi de Crăciun.

Cererea trebuie să fie însoţită de o declaraţie pe propria răspundere, copia actului de identitate pentru solicitant, conform cu originalul, şi după caz pentru soţul/soţia acestuia, acte justificative ale venitului declarat (copia talonului de pensie, indemnizaţie, inclusiv adeverinţă eliberată de ANAF – Roşiorii de Vede, pentru solicitant şi, după caz, pentru soţul/soţia acestuia).

Potrivit actului administrativ menţionat, pot solicita acordarea de beneficii de asistenţă socială persoanele vârstnice din Municipiul Roşiorii de Vede care îndeplinesc o serie de condiţii, respectiv: au vârsta de peste 65 de ani, au domiciliul înscris în actul de identitate în Municipiul Roşiorii de Vede, au venituri nete lunare situate între 142,01 şi 650 de lei pe membru de familie sau persoană singură şi acestea sunt încasate la adresa de domiciliu înscrisă în actul de identitate, au achitate la zi obligaţiile faţă de bugetul local. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code