Politic

La PDL Roşiori, Nicolescu îl înlocuieşte pe Fierăscu

În tabăra vechilor democrat-liberali se pregătesc schimbări serioase la conducerea organizaţiilor locale în vederea pregătirii alegerilor locale din primăvara anului 2016. În acest sens, demersul este, se pare, programat să înceapă cu organizaţia Roşiorii de Vede, unde actualul preşedinte Daniel Fierăscu urmează să fie înlocuit cu consilierul local Cosmin Nicolescu, acesta fiind dispus să renunţe la calitatea de consiler în cadrul Consiliului Local, unde are susţinerea PSD.

Despre ce anume l-a determinat pe avocatul Cosmin Nicolescu să ia decizia de a renunţa la calitatea de consilier local nu se ştie, speculată fiind însă varianta unei candidaturi la Primăria Roşiori cu susţinere liberală. Cert este însă faptul că schimbarea lui Fierăscu este văzută cu ochi buni şi de vechii liberali, astfel că preşedintele PNL al organizaţiei din Roşiori, Alexandru Iliescu, este de acord cu aducerea lui Cosmin Nicolescu în fruntea organizaţiei democrat-liberale.

De asemenea, schimbări la vârf sunt vehiculate şi în alte comitete locale şi orăşeneşti, pe listă fiind şi organizaţia democrat-liberală de la Zimnicea, speculaţi pentru preluarea conducerii fiind oameni de afaceri teleormăneni sau politicieni cu experienţă. Demersul pare unul de natură să confirme direcţia trasată deja de preşedintele Cristi Barbu, respectiv aceea de a-şi aduce alături oameni cu care să poată defila la alegerile locale din 2016. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Portarul de la P.N.L.MANEA

    A tunat si a adunat!!!!Am scapat de cancer, am dat de SIDA!!!Sa traiesti natiune, halal bobor!!!De ras si de voie buna ce se intampla la PNL-PDL, toti falitii si ejectatii de la PSD, devin liberali!!!

  2. Daniel Fierascu nu mai este de 6-7 luni presedinte. Cosmin Nicolescu se afla, din cite se spune, in conflict de interese, acordind ‘consultanta’ juridica chiar Primariei, asa ca vrea sa i se piarda urma. Caractere puternice!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.