Eveniment

La insistențele primarului Aurel Drăghici – Se lucrează la asfaltarea drumului (rămas) din comuna Vedea

După ce în urmă cu câteva luni a fost inaugurat drumul asfaltat din satul Albești, sat al comunei Vedea, prilej cu care președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, a promis primarului comunei, Aurel Drăghici, și locuitorilor celorlate trei sate continuarea lucrărilor, de câteva zile se lucrează intens la continuarea drumului în Dulceanca, Vedea şi Meri, respectiv 8 km de drum asfaltat. Este o lucrare pentru care drumarii de la Tel Drum s-au organizat mai bine cu toate forțele pentru a o finaliza în perioada imediat următoare. Și pentru că întregul drum de 8 km este în sistem rutier, se execută lucrări de fundație din balast pentru turnarea covorului asfaltic. De reținut că lucrările au început de la Coșoteni spre Meri, Vedea, Dulceanca și Albești, unde se unește cu drumul care duce la Nenciulești, Mavrodin, Europeanul 70.

Un drumul asfaltat în satele amintite era așteptat de mai mulți ani de toți locuitorii, care priveau cu multă dezamăgire că asfaltul nu ajungea și la ei. Acum sunt mulțumiți și apreciază faptul că președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea, s-a ținut de promisiunea făcută că va asfalta și drumul din satele lor. Sigur, ei au fost alături și de primarul Aurel Drăghici, pe care l-au solicitat permanent să stăruie pe lângă Consiliul județean să le asfalteze și lor drumul. Și cum primarul este și el destul de insistent în a realiza tot ceea ce a promis oamenilor în campania electorală, iată că a reușit, fiind cu atât mai de apreciat, cu cât este o perioadă în care asemenea lucrări se fac extrem de greu, datorită resurselor financiare extrem de reduse…

În același timp, la Vedea s-au făcut multe alte lucrări de modernizare, de la școli până la căminul cultural, ori pietruirea drumurilor interioare și reabilitarea terenurilor sportive, precum și multe alte lucrări edilitar gospodărești, programe și proiecte în derulare în toate cele patru sate ale comunei. (Gh.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.