Sport

La final de an sportiv, despre arbitraj – “Sunt dezamăgit de arbitri!” – Stan Prodan

Unul din segmentele importante ale activităţii fotbalistice judeţene este arbitrajul, care în ultimul timp a cunoscut un regres vizibil, cel puţin din punct de vedere al numărului de arbitri în loturile divizionare, este arbitrajul. Despre acest subiect, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a făcut referire şi a punctat lipsa de “competitivitate” a tinerilor arbitri teleormăneni, ţinând să evidenţieze delăsarea acestora, care nu ştiu să valorifice şansa care li se acordă. “Despre arbitraj, pot spune că sunt dezamăgit. Ăsta este cuvântul potrivit, lipsa de preocupare a celor tineri, care ori nu înţeleg şansa pe care o au, ori nu sunt conştienţi de calităţile lor. De asta, am ajuns să arbitrăm cu arbitri asistenţi la nivel divizionar, precum Marius Bobe sau Ionuţ Babadac, pe care îi folosim frecvent ca “centrali” în Liga 4, deoarece arbitri tineri, cu calităţi, nu vor să muncească, să arate că sunt dornici să promoveze. Şi mă refer aici la un Naidin, care are calităţi şi potenţial, dar se complace într-o lipsă de interes, iar acest lucru se răsfrânge asupra lui… Am discutat cu acest arbitru, este unul din cei mai promiţători din cei tineri, sper să-l fi făcut să înţeleagă că este şansa lui de a promova, dar trebuie să muncească mai mult, rezultatele doar aşa pot apărea”, a fost declaraţia fostului arbitru de primă ligă Stan Prodan, preşedintele AJF Teleorman.

 

babadac cristinaCristina Babadac a fost numită vicepreşedinte CJA

Una din cele mai importante arbitre din ţară, Cristina Babadac, a renunţat la cariera de arbitru, în această vară. Ulterior, Comisia judeţeană de arbitri Teleorman, prin preşedintele Nicolae Răceală, a acceptat solicitarea făcută de Cristina Babadac pentru a deveni observator în lotul judeţean, ea fiind cooptată şi în cadrul CJA, în funcţia de vicepreşedinte. “Consider că este o recunoaştere a meritelor Cristinei Babadac, este fost ecuson FIFA, a arbitrat o finală de campionat mondial, deci consider că numirea ei în cadrul Comisiei judeţene ca vicepreşedinte este cât se poate de normală”, a spus preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, despre acest subiect.

B. Pană

2 Comments

  1. observator

    De ce la Draganesti? La Toporu ca acolo a fost zamislit!Eu ii spun acest lucru de cand s-a cerut el afara de pe la liga 1! Atunci a fost sincer cu el si si-a vazut lungul nasului,dar atunci trebuia sa plece definitiv din fotbal ca s-a vazut ca este paralel cu acest sport.Nu-i mai putin adevarat ca atunci cand s-a cerut afara ii plecase si pila(este vorba de „fibra”,daca vi-l mai amintiti pe numele sau adevarat Dan Petrescu,arbitrul nu actualul antrenor de la Tg. Mures).In loc sa lase pe altul priceput,mai ales ca absolvise si „faculitatea” la SRL s-a batut in cuie acolo punand tot felul de conditii cand aveau alegeri,ca sa numai patrunda nimeni,distrugand definitiv fotbalul judetean si in special arbitrajul!Am inteles ca acum este preocupat sa-si asigure renta viagera!!!???

  2. Prodane,steaua ta a apus.
    Du_te la Draganesti si apucate de crescut rame!!!!!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.