Eveniment

La Crevenicu, o locuință a fost cuprinsă de flăcări

pompieri1În cursul zilei de miercuri, 11.03.2015, în localitatea Crevenicu, o locuință, proprietatea lui Mihăiță C., a fost cuprinsă de flăcări, fapt pentru care s-a solicitat pe numărul unic de urgență 112 intervenția pompierilor militari din cadrul Detașamentului Videle.

Evenimentul a fost anunțat la ora 20.35, iar la fața locului au intervenit trei echipaje de pompieri, formate din 13 subofițeri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

La sosirea acestora, incendiul se manifesta la acoperișul locuinței, realizat din astereală din lemn acoperită cu tablă, pe o suprafață de cca. 45 mp, la bunurile materiale din interiorul unei camere de locuit (un fotoliu, articole de îmbrăcăminte, un pat, un televizor, tâmplăria de la două ferestre și o ușă), existând posibilitatea ca flăcările să distrugă întreaga casă de locuit.

Pompierii militari au reușit să localizeze și să lichideze incendiul, în stadiul în care a fost găsit, în mai puțin de 45 de minute.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 8000 de lei, iar cea a pagubelor materiale la aproape 4500 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile a incendiului, a reieșit faptul că evenimentul s-a produs din cauza supraîncălzirii unei sobe, care a aprins materialele combustibile amplasate în imediata apropiere. Menționăm că proprietarul a lăsat mijlocul de încălzire nesupravegheat.

pompieri2pompieri3

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.