Sport

Karate – Un club mic, cu aspiraţii mari – Alex Dojo Alexandria

dojo 2Unul din cele mai tinere cluburi din Teleorman, cu profil arte marţiale, este Alex Dojo din Alexandria, club care de doi ani de zile şi-a început activitatea la un nivel de performanţă. Fondat şi pregătit de antrenorul Sorin Dincă, acest club îşi desfăşoară activitatea într-o sală amenajată în incinta Şcolii Ajutătoare de fete din Alexandria, acolo unde se pregătesc peste 20 de karatişti, cu vârste între 6 şi 18 ani, chiar aflaţi la nivel de seniori. “Suntem un club aflat la început de drum, practic de doi ani am început să ne pregătim şi să participăm la competiţii naţionale. Istoricul clubului nostru este unul aparte, dar noi am preferat să începem o muncă de la zero şi cred că putem spera la performanţe cât mai bune, dovadă că în primele competiţii importante, campionatul naţional şi Cupa României, am reuşit să obţinem un număr de medalii destul de mare”, a spus antrenorul Sorin Dincă.

Alături de sensei Dincă, pregătirea clubului Alex Dojo este asigurată de unul din cei mai experimentaţi sportivi, Sorin Caracaleanu, cel care s-a arătat încrezător că potenţialul tinerilor practicanţi de arte marţiale care se pregătesc la acest club este unul deosebit. “Atmosfera în sală este foarte bună, sportivii au potenţial şi vin la pregătire foarte motivaţi. Deşi suntem la început de drum, cred că performanţele vor apărea mai târziu”, a spus Caracaleanu, însă mesajul pe care a vrut să-l transmită antrenorul Sorin Dincă pentru tinerii alexăndreni a fost acela de a face sport, mişcare: “Eu transmit tinerilor, copiilor şi chiar celor adolescenţi, să vină în slă, nu neapărat în sala noastră, să facă sport, să lase de-o parte calculatorul şi alte obiceiuri care duc la un stil de viaţă sedentară”.

Sportivii de la clubul Alex Dojo Alexandria care au participat recent la Cupa României şi s-au evidenţiat prin evoluţiile pe care le-au avut: Valentin.Vilău, Iannis Cristea, Rareş Vlad, Matei Mohora, Alexandru Dincă, Maria Dincă, Sebastian Martin, Mugurel Enache, Ionuţ Vătui, Valentin Porojan, Ştefan Găvănescu, Lucian Barbălată, Gabriela Frumosu, Matei Catan, Andrei Cârjaliu, Yannis Dincă, Bogdan Ureche, Alexandru Nistor, Iulia Stoica, Cristina Melintescu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.