Sport

Kanazawa / CST Alexandria – karate – Prezenţă onorabilă pentru karatiştii alexăndreni la CN de karate SKDUN

În urmă cu câteva zile a avbut loc în Bucureşti Campionatul naţional de karate individual SKDUN, competiţie la care au participat peste 800 de sportivi de la cluburi de karate shotokan din ţară, care s-au întrecut în cadrul probelor de kata şi kumite individual. La întrecere, care a fost supervizată de preşedintele Departamentului de karate SKDUN, Aurel Pătru (centura neagră, 7 Dan), au participat şi practicanţii de arte marţiale de la cluburile Kanatawa Alexandria şi CST Alexandria, pregătiţi de antrenorul emerit Ionel Ganea (centura neagră, 5 Dan). Aceştia au reuşit un total de 11 medalii, dar şi sportivii care n-au reuşit să urce pe podium s-au evidenţiat, după cum a punctat antrenorul Ionel Ganea. Iată rezultatele obţinute de karatiştii alexăndreni la Campionatul Naţional de karate shotokan individual, desfăşurat în Sala Apollo:

* CS Kanazawa Alexandria:

– Mihai Sebastian Dragostin – locul I, Kumite cadeţi, -50 kg;

– Ilie Titi Dorian Ivan – locul I, Kata copii 3, 8 kyu;

– Iulianos Alin RănacuI – locul I, Kumite copii 3, -42 kg;

– Dragoş Iulian Tănase – Locul I, Kumite copii 2, -36 kg; Locul I, Kata copii 2, 8 kyu;

– Ionel Ganea – Locul I, Kata veterani;

– Ovidiu Georgian Sârbu – Locul II, Kata juniori, 9-8 kyu;

– Cristian Antonio Neg – Locul II, Kumite copii 3, -29 kg; Locul II, Kata copii 3, kyu;

– Daniela Andreea Cristea – Locul III, Kata copii 2, 7 kyu.

* CS Teleorman Alexandria

– Maria Magdalena Şerban – Locul I, Kumite cadeţi, +57 kg.

La capătul acestei competiţii importante din calendarul competiţional al sezonului 2015, conducerile cluburilor C.S. Kanazawa şi C.S. Teleorman Alexandria au ţinut să felicite sportivii pentru rezultatele obţinute, dar au ţinut să mulţumească atât părinţilor, cât şi Primariei Municipiului Alexandria si Consiliului Local, care finanţează în mod constant şi susţin activitatea de performanţă a celor două structuri sportive de elită ale sportului judeţean.

De asemenea, pe lângă participarea la Campionatul Naţional, în perioada precedentă sportivii pregătiţi de antrenorul Ionel Ganea au participat la acţiunea de selecţie şi definitivare a lotului naţional al României pentru Campionatul Mondial de karate SKDUN, programat în Letonia, în perioada 17-18 aprilie. În urma selecţiei, şapte sportivi alexăndreni au fost selecţionaţi pentru competiţia din Letonia: Maria Magdalena Şerban (la proba Kumite cadeţi, +52 kg), Georgiana Denisa Stoian (la proba Kumite juniori, -57 kg), Mihai Sebastian Dragostin (la probele Kata cadeţi şi Kumite cadeţi, -50 kg), Oana Florentina Chiriţă ( la proba Kumite juniori, +57 kg), Elisei Pripas (la probele Kata şi Kumite veterani), Ionel Ganea (la proba Kata veterani).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.