Sport

Kaiac-canoe – Kaiaciştii turneni vor să confirme la Cupa României

Una din cele mai competitive secţii ale clubului CSS Turnu Măgurele este cea de kaiak-canoe, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul bazei sportive de la malul Dunării. Cea mai performantă secţie a clubului turnean şi una din pepinierele loturilor naţionale de juniori, secţia din Turnu Măgurele traversează o perioadă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor. Recent, la Naţionalele de viteză pentru juniori, clubul turnean s-a clasat pe un onorabil loc 4 la număr de medalii, din care trei au revenit câştigătorilor probelor respective. Aceste performanţe sunt nu doar meritorii, ci şi obligă sportivii pregătiţi de antrenorii Gabriel Olteiu (coordonator al secţiei respective), Gabriel Poncea şi Ana Maria Gheară să continue pe aceeaşi linie a performanţelor. Astfel, la proxima competiţie la care kaiaciştii turneni vor participa, Cupa României, juniorii vor să reediteze rezultatele de la Naţionale. “Va fi o competiţie dificilă, în care noi ne-am stabilit unele obiective, însă în mod cert vizăm câteva rezultate. Anul acesta, Cupa României de juniori se va desfăşura la Snagov”, ne-a precizat antrenorul Gabriel Olteiu, cel care a recunoscut faptul că la ultima competiţie, rezultatele au fost surprinzătoare prin prisma numărului de medalii inclusiv pentru antrenorii secţiei. Să mai punctăm faptul că ediţia 014 a Cupei României la nivel de juniori în această disciplină se va desfăşura în Snagov, în perioada 2-4 octombrie a.c.

Despre modul în care se desfăşoară pregătirea sportivilor de la kaiac-canoe la Turnu Măgurele, dar şi condiţiile în care se pregătesc tinerii sportivi turneni, vom reveni.

Secţia de kaiac-canoe din cadrul clubului CSS Turnu Măgurele cuprinde în jur de 40 de sportivi; dintre aceştia, unul activează la nivel de tineret / seniori (Florin Desculţu), doi la nivel de juniori I (Gabriel Băeţică şi Florin Degeratu), iar ceilalţi la categoriile inferioare de juniori (II, III) şi cadeţi. Antrenorii secţiei de kaiac-canoe a clubului CSS Turnu Măgurele sunt Gabriel Olteiu (coordonator al secţiei respective), Gabriel Poncea şi Ana Maria Gheară.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.