Eveniment

Jurnaliştii teleormăneni s-au întrecut la “Cupa presei la tir”, organizată de Poliţie

De Ziua Poliţiei Române, sărbătorită pe 25 martie, printre activităţile cu caracter festiv derulate de IPJ Teleorman, unitatea organizează şi un concurs adresat jurnaliştilor teleormăneni, respectiv “Cupa presei la tir”, un eveniment cu tradiţie, putem spune. Şi anul acesta, reprezentanţii mass-media din judeţ şi-au testat calităţile de buni ţintaşi, în poligonul din Alexandria.

Astfel, aceştia au tras la ţintă, câte cinci gloanţe (calibru 5,6 mm) cu pistolul IJ Balcanic, după ce au luat parte la instructajul oferit de multipla campioană naţională la tir, Magdalena Dudeanu Ristea.

Concursul s-a desfăşurat pe categorii, respectiv fete şi băieţi, dar tragerile s-au făcut simultan. În urma punctajelor obţinute, la fete, primul loc a fost adjudecat de Cristina Ciulei – Televiziunea Media Sud, locul al doilea a fost câştigat de Cristina Păunică – Gazeta de Teleorman, şi Alina Zbengheci, locul III – Televiziunea Media Sud.

Clasamentul băieţilor, a fost următorul: locul întâi a fost obţinut de Stan Ştefan – Agenţia Agerpres, locul al doilea, Răzvan Meilă – Televiziunea Media Sud, iar locul al treilea a fost revendicat de Marian Ozunu – TR TV, acestora fiindu-le înmânate diplome de către conducerea IPJ Teleorman. De altfel, şeful IPJ Teleorman, Valentin Dumitraşcu, a mulţumit celor care au participat la competiţia organizată de IPJ Teleorman, a acordat diplome de participare tuturor competitorilor şi a făcut promisiunea că de anul viitor competiiţile şi activităţile organizate vor deveni din ce în ce mai interesante.

După competiţie, cei prezenţi au luat parte la o demonstraţie de talere oferită de Roxana Manole, instructajul fiind făcut de antrenorul Emanuel Panduru. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.