Eveniment

Jurnaliştii teleormăneni au participat la Cupa presei la tir 2015

De Ziua Poliţiei Române, sărbătorită pe 25 martie, poligonul de Tir pistol şi poligonul de talere au fost gazdele “Cupei presei la tir”, un eveniment deja devenit tradiţie în rândul manifestărilor organizate de Ziua Poliţiei. Ca şi în anii precedenţi, reprezentanţii mass-media din Teleorman şi-au testat calităţile de pistolari, în poligonul din Alexandria, precum şi în cel de talere, în premieră anul acesta.

Jurnaliştii au tras la ţintă, pe rând, câte cinci gloanţe (calibru 5,6 mm) cu pistolul IJ Balcanic, după ce au luat parte la instructajul oferit de multipla campioană naţională la tir, Magdalena Dudeanu Ristea.

Concursul s-a desfăşurat pe două categorii, respectiv fete şi băieţi, iar în urma rezultatelor, la fete, primul loc a fost adjudecat de Alina Zbengheci -Televiziunea Media Sud, locul al doilea a fost câştigat de Cristina Păunică – Gazeta de Teleorman, în vreme ce pe cel de-al treilea loc s-a situat Cristina Ciulei – Televiziunea Media Sud.

La băieţi, locul întâi a fost obţinut de Claudiu Dumitrache – Ziarul Mara, locul al II – lea Bogdan Pană, Ziarul Teleormanul, în timp ce al treilea loc a fost revendicat de Ştefan Gârdoc, Media Sud.

În competiţia de talere, locul întâi la fete a fost adjudecat de Monica Dumitrescu – Gazeta de Teleorman, celelalte participante fiind la eglitate şi ocupând locul al doilea. La băieţi, podiumul a fost următorul: locul I – Răzvan Meilă, locul II – Ovidiu Spătăreanu, Marian Ozunu şi Cristi Ştefan, iar locul al III – lea a fost ocupat de Ştefan Gârdoc şi Bogdan Pană. (C.P.)

tir2tir3tir1

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.