Sport

Judo – Două medalii pentru CSS Alexandria la Naţionalele Under 12

judoZilele trecute s-a desfăşurat la Eforie (Constanţa) Campionatul naţional de judo pentru copii sub 12 ani, competiţie desfăşurată atât pe echipe, cât şi individual. Prezenţi în concurs, doi judokani de la CSS Alexandria au reuşit să urce pe podiumul de premiere, ambele medalii fiind obţinute în concursul pe echipe., Euroregiunea 3.

Astfel, în competiţia masculină pe echipe, categoria +55 kg, George Vârtopeanu, sportiv pregătit de Valeriu Ghinea, a reuşit să urce pe locul 2 în clasament, euroregiunea III, obţinând medalia de argint în limitele acestei categorii. De asemenea, în limitele categoriei 48 kg, sportiva Olivia Bădescu s-a clasat pe locul 3, pe echipe, sportiva pregătită de Mihăiţă Matei fiind aproape de obţinerea unei medalii şi în concursul individual (în final s-a clasat pe locul 5).

Cele două medalii obţinute de sportivii de la CSS Alexandria la naţionalele Under 12, de la Eforie, pot fi completate cu alte performanţe, la finalele naţionale Under 10, programate la Târgu Mureş, în perioada 28-29 iunie. Pentru competiţia respectivă, clubul alexăndrean are 9 sportivi calificaţi, atât la masculin, cât şi la feminin, sportivi pregătiţi de cei trei antrenori ai secţiei (Ion Giurgiuveanu, Mihăiţă Matei, Valeriu Ghinea).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.