Judeţul Teleorman, la Summitul privind securitatea cibernetică în aviaţia civilă – Europa, Orientul Mijlociu şi Africa

În cadrul Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din Camera Deputaţilor, are loc, în perioada 7- 9 mai, Summitul pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, pe tema „Securitate cibernetică în aviația civilă” şi, având în vedere că sărbătorim Centenarul Marii Uniri, organizatorii au considerat că evenimentul reprezintă o bună oportunitate de promovare a imaginii și tradițiilor românești, UNCJR fiind invitată să organizeze în cadrul summitului un stand de prezentare pe tema portului național, a tradițiilor și obiceiurilor specifice diferitelor județe.

30 de reprezentanţi ai statelor membre, precum şi înalţi oficiali internaţionali au participat la ceremonia de deschidere a Summitului, de luni, 7 mai, fiind prezenţi cu standuri şi reprezentanţi ai Consiliilor Judeţene Giurgiu, Vrancea, Teleorman sau Neamţ.

În acest sens, la invitația Uniunii Naționale a Consiliior Județene din România, Județul Teleorman a fost reprezentat la evenimentul care s-a desfășurat la Palatul Parlamentului de Ansamblul Burnasul, Asociația Euro Teleorman, dar primăriile Pietroșani, Conțești și Dobrotești, care au promovat tradițiile și portul popular teleormănean. Totodată, a fost prezent la eveniment şi preşedintele Dănuţ Cristescu, preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

Summit-ul pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa, pe tema Securității Ciberneticii în aviația civilă este un eveniment care reunește un număr aproximativ de 300 de participanți, reprezentanți ai statelor membre, înalți oficiali internaționali, precum și decidenți privind politicile din domeniu. (Violeta Mocanu)

1 Comment

  1. S N Ake RO says:

    si fetele alea pe “calculator” la “birou” au grija de securitatea cibernetica nu?

Leave a Comment

*

code