Sport

Jucătorii de la FCM aşteaptă finalul sezonului

Mai sunt câteva zile până se încheie ediţia de campionat 2013-2014, după care echipele vor intra în vacanţă, pentru unii liniştită, pentru alţii poate mai agitată. În privinţa alexăndrenilor de la FCM, aceştia vor încheia sezonul abia după disputarea finalei Cupei României, pe 14 iunie, contra echipei Unirea Brânceni. Apoi, vom vedea cine rămâne la echipă, deoarece un număr de peste 10 jucători din actualul lot vor încheia contractul cu FCM Alexandria. În ultima perioadă s-a auzit despre intenţia mai multor jucători de a pleca la alte echipe, nemulţumiţi de situaţia de la FCM, chiar dacă nu au apărut oferte din partea unor cluburi de nivel divizionar. Totuşi, se pune întrebarea firească, cine vrea să mai continue la Alexandria în sezonul următor? (B.Pană)

2 Comments

 1. VOICILA inapoi asta vrem?
  Lumea din oras care a fost impotriva lui voicila, il regreta pe voicila.
  Trezitiva, ajunge fcm in liga 5 daca mai raman acesti incompetenti.
  Viva voicila.Jos manole, b ciobanu, pisica -cotoi cum se mai numeste,care era sef de galerie,cristescu,albeanu

 2. V-ati plans de fam voicila,astea sunt consecintele fotbalului condus de un prof de tenis in persoana lui manole(un betiv notoriu),cu o banca tehnica foarte slaba, un cristescu pervers depasit din toate punctele de vedere,un cristescu condus de doi retardati de jucatori tudorsi raducu care fac ce vor la echipa,isi permit sa injure pe ceilalti jucatori ca la usa cortului,toate greselile la echipa si atmosfera uratade la echipa se datoreazaa acestor doi
  tentative de jucatori care au avut sprijinul antrenorului in tot ce au facut la echipa.Cam asta reprezinta schimbarea fcm in anul 2014.
  D-ule primar faceti ceva mai repede, pana nu se alege praful de fotbal,il vrem pe florea voicila inapoi.Puneti omul potrivit la locul potrivit.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.