Social

Joi, repartizarea pe posturile titularizabile din învăţământ – 160 de dascăli teleormăneni concurează pentru 33 de posturi

Monica DUMITRESCU

Inspectoratul Şcolar Judeţean Teleorman organizează joi, 31 iulie, şedinţa de repartizare a dascălilor care au obţinut cel puţin nota 7 la concursul din 21 iulie, pe posturile titularizabile din învăţământ. Concurenţa va fi acerbă având în vedere că numărul celor care au obţinut note peste 7 este de 160, iar numărul posturilor titularizabile este de doar 33. Dascălii care nu vor obţine unul din posturile titularizabile se vor mulţumi cu unul din posturile vacante pe perioadă determinată. Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă determinată va avea loc în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în perioada 4-5 august 2014.

În Teleorman numărul total al posturilor vacante în unităţile de învăţământ pentru anul şcolar 2014-2015 este de 807, însă cele mai multe, respectiv 579 dintre acestea sunt posturi incomplete şi sunt pentru o perioadă determinată de timp. Doar 165 dintre posturile vacante netitularizabile sunt complete. Concurenţa cea mai mare va fi pe posturile de educatoare şi învăţători, unde numărul candidaţilor este foarte mare comparativ cu numărul posturilor scoase la concurs. De asemenea, foarte mulţi candidaţi pentru puţine posturi sunt la disciplinele educaţie fizică şi sport, geografie sau limba şi literatura română.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.