Joi, film şi teatru la Alexandria, în cadrul Festivalului Ideo Ideis

Monica DUMITRESCU

Evenimentele culturale în cadrul ediţiei a XII-a a Festivalului de Teatru Tânăr Ideo Ideis continuă joi, 10 august 2017 cu două spectacole de teatru profesionist şi difuzarea celui mai recent film românesc, premiat la Berlin.

Astfel, alexăndrenii pot opta joi seara pentru piesa de teatru “Don Juan”, o adaptare după Molière, regia Andrei şi Andreea Grosu, cu Dan Rădulescu, Liviu Pintileasa şi Dragoş Huluba, pe care o va prezenta Teatrul de Comedie Bucureşti, la Sala Polivalentă, începând cu ora 20:30 sau pentru spectacolul “Mălăieş în călcăieş”, adaptare după “Capra cu trei iezi”, de Daniel Chirilă, cu Loredana Cosovanu, Alina Mîndru, Claudia Chiraş, Tiberiu Enache, Dumitru Georgescu, Ovidiu Cosovanu şi Daniel Chirilă, prezentat de Frilensăr & Teatru LUNI de la Green Hours, începând cu ora 21:00, la Conciato.

Iubitorii de film sunt invitaţi la Cinemateca târzie, eveniment în cadrul căruia va fi difuzat la Cinema Alexandria filmul lui Călin Peter Netzer, “Ana, Mon Amour”, premiat anul acesta la Berlin, în care rolul principal masculin este interpretat de alexăndreanul Mircea Postelnicu, actor la Teatrul Tineretului din Piatra Neamţ.

Pentru spectacolele de teatru profesionist, preţul unui bilet este de 10 lei. Biletele pot fi achiziţionate de la Sala Polivalentă şi de la Terasa Conciato, în timp ce la celelalte evenimente intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

1 Comment

  1. GRATIAN says:

    NU STIU CINE A ORGANIZAT FESTIVALUL DE TEATRU IDEO IDEIS , DAR MERITA TOATE FELICITARLE SI RECUNOSTIINTA NOASTRA ! ESTE ATITA NEVOIE DE CULTURA SI EDUCATIE ! ACEASTA ESTE CALEA DE A NE SALVA .

Leave a Comment

*

code