IPJ Teleorman recrutează din sursă externă: opt posturi sunt scoase la concurs

Trei posturi de ofiţer, două de agent şi trei pentru personal contractual sunt scoase la concurs, în această perioadă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

În acest sens, comisarul şef de poliţie Valentin Dumitraşcu, inspectorul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, şi comisarul şef de poliţie Adrian Ilicea, şeful Serviciului Resurse Umane, au vorbit, în cadrul unei conferinţe de presă, despre criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să ocupe unul din cele opt posturi, precum şi despre calendarul şi probele de concurs.

“IPJ Teleorman a demarat procedurile privind organizarea unor concursuri pentru încadrarea posturilor vacante de poliţişt şi personal contractual prin

recrutare din sursă externă. Vor fi scoase la concurs posturi de poliţist, ofiţer de Poliţie la Serviciul Financiar, ofiţer de Poliţie la Serviciul Criminalistică, ofiţer de poliţie la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, două posturi de agent de poliţie la Biroul Comunicaţii şi Informatică, agent de poliţie la Post Poliţie Cervenia, post scos la concurs prin modalitatea reîncadrării ca poliţişti a persoanelor cărora le-au încetat raporturile de serviciu, care au studii corespunzătoare cerinţelor postului şi îndeplinesc condiţiile legale, posturi de personal contractual, respectiv muncitor calificat la  Serviciul Logistic, specialitatea electrician întreţinere în construcţii, operator controlor date la Serviciul Rutier, referent la Poliţia oraşului Videle. Pentru cele opt concursuri au fost publicate anunţurile pe paginile de internet a Inspectoratului, unde se găsesc toate condiţiile generale, precum şi cele specifice pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care vor să candideze pentru ocuparea acestor posturi. De asemenea, anunţurile conţin şi necesarul de documente care trebuie depuse”, a declarat inspectorul şef al IPJ Teleorman, Valentin Dumitraşcu.

Potrivit comisarului şef de poliţie Adrian Ilicea, înscrierile candidaţilor se fac, personal, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, de luni până vineri, între orele 13.00-15.30, pentru posturile de poliţist perioada de depunere a dosarelor de candidat fiind 10 – 19.01.2018, în timp ce pentru posturile de personal contractual perioada de depunere a dosarelor de candidat este 11 – 26.01.2018.

Comisarul şef de poliţie Adrian Ilicea a precizat şi că, pentru posturile de poliţist, probele de concurs constau într-o probă scrisă, ce va fi susţinută în data de 17.03.2018, excepţie făcând postul de agent de poliţie ce va fi ocupat prin reîncadrare, caz în care se va susţine o probă de evaluare a performanţelor fizice în perioada 02-08.03.2018. De asemenea, în cazul personalului contractual, proba scrisă va avea loc pe data de 02.03.2018, iar interviul va fi susţinut la data de 07.03.2018.

Cei care vor să cunoască în detaliu cerinţele, precum şi calendarul concursului pentru ocuparea unuia dintre cele opt posturi o pot face accesând pagina de internet a instituţiei (https://tr.politiaromana.ro/ro/).(Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code