Eveniment

Într-un cadru festiv şi inedit – în Parcul Pădurea Vedea – încă trei alexăndreni au primit titlul de “Cetățean de Onoare”

Vineri, la Alexandria s-a desfăşurat, într-un cadrul festiv şi inedit – în Parcul Pădurea Vedea – Ședinţa extraordinară a Consiliului Local Alexandria. Pe ordinea de zi s-au aflat trei proiecte de hotărâre privind conferirea titlului de “Cetăţean de Onoare al municipiului Alexandria” doamnei Mikloş Roxana Sofia, campion la talere, domnului Ștefănescu Ștefan Alexandru, comentator sportiv, şi domnului Badea Valentin, fotbalist şi fondatorul unei şcoli de fotbal pentru copiii din Alexandria. Fiecare din cei trei a mulţumit pentru titlul primit, atât consilierilor locali și primarului Victor Drăguşin, cât şi alexăndrenilor iubitori ai sportului, care i-au apreciat şi i-au aplaudat cu prilejul manifestărilor sportive la care au participat.

În context, primarul Drăguşin a declarat: “Sunt bucuros că avem alţi trei “Cetăţeni de Onoare”, un titlu cu care sigur se vor mândri pentru că cetăţenii din Alexandria, prin consilierii locali, le-au apreciat eforturile şi ambiţia de a fi cei mai buni, fiecare în domeniul său de de activitate, mulţumindu-le, totodată, că au făcut şi mai cunoscut şi apreciat municipiul Alexandria. Îi felicit, încă odată, şi le doresc multă sănătate şi cât mai multe succese şi bucurii. Îmi pare rău că nu am putut invita toţi “Cetăţenii de Onoare” ai oraşului , din cauza restricţiilor impuse de situaţia de moment în care suntem”.

La ultimul punct al ordinii de zi, respectiv transferarea excedentului bugetar din anii trecuţi în acest an, primarul Victor Drăguşin a menţionat faptul că, într-adevăr, este nevoie şi de aceşti bani, dată fiind situaţia creată ca urmare a pandemiei de Coronavirus, cheltuielile fiind destul de mari pentru protejarea populaţiei din Alexandria. Prin votul lor, consilierii locali au fost de acord, în unanimitate, cu proiectul de hotărâre propus.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.