Politic

“Cine este Gâdea?! Primarul de la Ciuperceni?” – Interviu cu președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu

Au rămas mai puțin de patru luni până la alegerile locale din iunie, când vor fi aleși primarii, președintele Consiliului Județean, consilierii locali și județeni, iar formațiunile politice au intrat, deja, în febra competiției electorale.

Despre stadiul pregătirii alegerilor, locale și anticipate pentru Parlament, în tabăra liberală din județ, dar și despre proiectul pe care îl au liberalii pentru Teleorman am discutat cu senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman.

Domnule senator, vor fi sau nu alegeri anticipate?

– Cu siguranță vor fi alegeri anticipate, pentru că acest Parlament nu mai are legitimitate, pentru că românii își doresc altceva. Oamenii vor o clasă politică nouă și stabilă.

Știți că pierdeți mandatul și pensia, dacă vor fi organizate anticipate…

– Bineînțeles că știu și am niciun fel de problemă. Nu țin de acest scaun și prin demersurile mele voi dovedi acest lucru. Dar mă îndoiesc că parlamentarii PSD, PMP, ALDE vor fi de acord cu acest lucru…

Alegeri locale într-un singur tur de scrutin?

– Astăzi, când vorbim, da, un singur tur. Cu toate că, personal, mi-aș fi dorit să fie două tururi.

Se știu deja candidații PNL la primăriile municipiilor și orașelor din județ?

– Avem în fiecare oraș sondaje, în urma cărora vor fi desemnați candidații cu cele mai mari șanse. La Turnu Măgurele avem deja candidat desemnat, Claudiu Crăcea, iar pentru celelalte patru primării sunt cel puțin câte doi candidați în sondaje, iar undeva spre 1 martie vom ști clar cu cine intrăm în competiția electorală. La Alexandria avem patru candidați, pe lângă aceștia testăm notorietatea altor persoane publice în municipiu, iar la final vom ști cu certitudine candidatul PNL pentru Primărie.

– Dar la Consiliul Județean?

– Se știe deja, încă din 2016, dorința și determinarea mea de a candida și de a câștiga președinția Consiliului Județean. După 30 de ani de PSD și dezastrul lăsat în urmă de aceștia, județul Teleorman merită o administrație liberă și liberală.

Intră Gâdea cu prima șansă în alegeri?

– Nici vorbă… Cine este Gâdea? Primarul de la Ciuperceni? A… fiul? Acel Gâdea băgat pe gât primarilor PSD de Petre Pârvu. La țuică și o șuncă pe malul Dunării… Când vreodată a câștigat Gâdea, personal, vreo luptă electorală, ca acum să se poată bate cu PNL? S-au dus vremurile în care „proptelele” erau totul… Regia ieftină de la Zimnicea i-a făcut pe mulți primari să părăsească barca. Degeaba se spune că are tolba plină, că de fapt e găurită…

Ce proiect are Eugen Pîrvulescu pentru județul Teleorman?

– Vreau gaze în tot județul, vreau o agricultură și o desfacere a produselor ca în Vest, vreau ca tinerii și copiii noștri să rămână în județ, vreau servicii medicale profesioniste, vreau ca întreprinzătorul privat să fie respectat, ajutat și îndrumat, instituțiile statului să fie în slujba cetățeanului, nu să-l asuprească.

Vă avantajează votul uninominal pentru președinția Consiliului Județean?

– Nici nu mă încurcă, nici nu mă avantajează. Cred în teleormăneni și în capacitatea lor de a alege. Cred că au înțeles că după 30 de ani merită și au dreptul la o schimbare radicală în administrarea județului.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/barbat-intoxicat-cu-fum-in-urma-unui-incendiu-izbucnit-la-o-locuinta-din-silistea/

One Comment

  1. Vreau!aceasta este o vointa si nu un proiect. sa spuna cum va realiza ceea ce doreste,altfel pura demagogie.sa nu uite ca pnl tot timpul a fost in cirdasie cu psd in teleorman ,mai ales cind presedinte era almasanu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.