Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Intervenţie a pompierilor la locuinţa unui videlean care a uitat o tigaie pe foc

Pompierii din cadrul Detaşamentului Videle au intervenit cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD la un incendiu izbucnit la locuinţa unui videlean, în după-amiaza zilei de marţi, 10 octombrie, ulterior stabilindu-se că la baza producerii acestuia a stat o tigaie cu mâncare uitată pe foc de proprietar.

Flăcările au distrus tavanul bucătăriei pe o suprafaţă de aproximativ 12 mp, o uşă din lemn, tocul unei ferestre şi o maşină de gătit, pagubele produse fiind evaluate la 10.000 de lei, a precizat mr. Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “A. D. Ghica” Teleorman.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului şi din spusele proprietarului, focul ar fi izbucnit de la o tigaie cu mâncare uitată pe maşina de gătit, focul întinzându-se la o perdea şi apoi la tavanul bucătăriei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code