Politic

Întâlniri de organizare în marele PNL pentru definitivarea procesului de unificare la nivel local

Procesul de unificare a organizaţiilor locale din cele două foste partide politice, respectiv PDL şi PNL, pare că a intrat pe ultima sută de metri, astfel că liberalii şi democrat-liberalii se întâlnesc, din ce în ce mai des, pentru a pune la punct unele detalii.

O întâlnire a liderilor PNL Teleorman a avut loc miercuri, 11 martie, şi a fost condusă, se pare, de co-preşedintele PNL, Costel Barbu, în absenţa deputatului Marin Almăjanu, prins cu treburi la Centru.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Maria Stoian, a declarat că astfel de „întâlniri de organizare” au loc frecvent în această perioadă întrucât, până la sfârşitul lunii martie, trebuie să ia final procesul de unificare a celor două foste blocuri politice şi în teritoriu.

„Aseară am avut o întâlnire cu şefii de zone pentru că, până la sfârşitul lunii, trebuie să fie gata comitetele locale şi la nivel de municipii şi oraşe. Pot să spun că, în perioada următoare, vor mai avea loc astfel de întâlniri întrucât lucrurile trebuie făcute cu simţ de răspundere. Nu pot să vă spun dacă sunt zone în care să existe probleme sau neînţelegeri, până acum nu s-a primit vreo sesizare de acest fel, însă lucrurile sunt destul de clare în sensul că există criterii stabilite de la centru în ce priveste ponderea celor două foste partide în organizaţiile locale”, a declarat Maria Stoian. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.