Economie

Întâlnire cu primarii teleormăneni privind depunerea cererilor pe suprafaţă

intalnireMiercuri, în sala mare de şedinţe a CJ Teleorman, a avut loc o nouă întâlnire între primarii localităţilor teleormănene şi reprezentanţii APIA Teleorman privind depunerea cererilor de acordare a subvenţiilor în agricultură.

Li s-au reamintit edililor localităţilor teleormănene modificările legislației privind acordarea subvențiilor în agricultură în anul 2015, dar şi termenele de depunere a cererilor unice de plată. Întâlnirea a fost organizată de prefectul judeţului Carmen Daniela Dan, la aceasta, pe lângă edilii localităţilor teleormănene participând directorul executiv al APIA Teleorman, Eugen Mihiai Coman, dar şi subprefectul judeţului, Alexandru Ceciu.

Prin această întâlnire, spunea Carmen Daniela Dan, s-a avut în vedere impulsionarea depunerii cererilor. De altfel, s-a discutat şi procedura de lucru în cadrul acestei campanii, mulţi primari ridicând probleme de completare a cererii sau că se cere prea multă documentaţie; birocraţie, într-un cuvânt, în timp ce reprezentanţii APIA şi-au arătat toată disponibilitatea în a-i ajuta pe fermieri la completarea cererii, dar le-au reamintit că documentaţia completă este esenţială pentru a nu întâmpina greutăţi şi a nu fi întorşi din drum, având în vedere că ultimul termen pentru depunerea cererilor este 15 iunie, ora 24.00, şi până atunci nu mai sunt decât zece zile.

Până în acest moment, judeţul Teleorman ocupă locul zece la nivel național în ceea ce privește numărul numărul cererilor depuse ţinând cont de numărul fermierilor programați. (C.P.)

One Comment

  1. Doamna prefect a prezentat planul de dezvoltare al judetului pe sem.II 2015.
    Despre ce plan de dezvoltare este vorba?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.