Politic

Întâlnire a liderilor PNL și PPU(social-liberal)

Președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu și secretarul general al PPU (social-liberal) Liviu Neagu au avut, marți, o întâlnire cu temă politică, susțin surse apropiate celor doi. Nu se știe, deocamdată, foarte clar ce anume s-a stabilit în cadrul întâlnirii, însă cu siguranță, în perioada următoare vor apărea și informații în acest sens.

Liviu Neagu, secretarul general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) este în plin demers de stabilire a candidaților cu care formațiunea politică va intra în alegerile locale. Pe de altă parte, liberalii din județ și-au mărit echipa în ultima perioadă și și-au stabilit obiective ambițioase pentru scrutinul ce va avea loc, cel mai probabil, peste câteva luni.

3 Comments

 1. Raspuns

  Liderii politici care acționează conduși de adevăr și onestitate își vor asculta inima și vor face lucrurile corect, chiar și atunci când nimeni nu îi vede.
  Motto-ul meu preferat este : „Totul din jurul tău, pe care îl numești viață, este făcut de oameni nu cu mult mai deștepți decât tine. Și tu poți schimba, poți influența, poți să-ți construiești propriile lucruri sau idei, pe care le pot folosi alți oameni.” – Steve Jobs.
  Fără acest tip de pasiune, poţi judeca onest şi adecvat politica? Nu.
  În opinia mea, atât Liviu Neagu cât și Eugen Pîrvulescu, vor juca un rol esențial, în viața politică modernă.

 2. Observator

  Facand precizarea ca sunt un alt observator nu cel de mai jos vreau sa zic ca sunt de aceeasi parere,dar una este sa spui ca Romania are nevoie de lideri de succes si alta este sa ai asa ceva!Pentru ca domnia sa face aluzie la cei doi ar putea sa spuna ce succese au avut pentru ai pune in discutie?

 3. Observator

  Bravo, jurnalistă fără nume!
  Prezinți știrea într-o lumină obscură!
  Noua alianţă nu ar trebui să se formeze?
  România a intrat în cea mai violentă criză economică din istorie, la fel ca şi cele mai mari ţări din lume.
  Este în interesul României să colaboreze, altfel PSD&CO va “ucide” România.

  Dragi lideri,
  Este de ajuns ca o multinaţională mai mare să-şi reducă activitatea şi unda de şoc se duce în întreaga economie.
  Dar pentru acest lucru şi mai ales pentru ce va urma, când ne vom confrunta cu criza adevărată, fără banii din şomaj tehnic, cu salariile tăiate pentru cei care mai au un job, cu disperarea patronilor care îşi dau seama că nu mai pot să-şi deschidă afacerile, cu statul care nu mai are încasări, dar care trebuie să plătească facturi, România are nevoie de lideri de succes, nu de un cor de bocitoare PSD -ALDE-PRO România.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.