Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Inspectorii fiscali au aplicat amenzi de aproape 3 milioane de lei în luna octombrie

Inspectorii din cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Teleorman au desfăşurat, în luna octombrie, acţiuni de control la 44 de contribuabili, dintre care 31 de persoane juridice şi 13 persoane fizice, în urma cărora au fost stabilite sume suplimentare în valoare totală de 6,81 de milioane de lei.

Potrivit unui comunicat de presă al Finanţelor Publice Teleorman, cele mai mari diferenţe provin din modul de calcul al sumelor datorate pentru TVA şi impozitul pe profit.

“Principalele nereguli au fost constatate în modul de stabilire a impozitului pe profit şi a taxei pe valoare adăugată, datorate de entităţile verificate, fiind stabilite suplimentar 3,92 milioane lei”, a precizat şeful A.J.F.P. Teleorman, Lefterie Comănescu.

Potrivit sursei citate, nereguli s-au mai constatat la plata privind contribuţie asigurări de sănătate şi alte impozite şi taxe, “fiind stabilite suplimentar 70,76 mii lei”.

Pentru neregulile constatate, inspectorii fiscali au aplicat 20 de amenzi, în valoare totală de peste 2,8 milioane de lei. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code