Sport

Înscrierile se derulează mai greu ca în alţi ani – Două echipe înscrise pentru Campionatul de fotbal în sală

Deşi înscrierile pentru ediţia 2014 a Campionatului judeţean de fotbal în au început de o săptămână de zile, până luni, 13 ianuarie, doar două echipe au depus cererea de înscriere şi achitaseră taxa de 150 lei; este vorba de CS Vârtoape (o participantă frecventă la competiţia de sală) şi Udinese Uda Clocociov (înscrieră în premieră la competiţie), care îşi aşteaptă adversarele din cadrul ediţiei 2014. Despre acest subiect, secretarul AJF Teleorman, Cătălin Cuşcă, s-a arătat destul de optimist, că în câteva zile se va contura calendarul complet al ediţiei a XII-a a campionatului de fotbal în sală.

“Până astăzi avem înscrise, cu cerere şi taxă de participare depuse, două echipe, CS Vârtoape şi Udinese Uda Clocociov. Totuşi, sunt semnale că şi alte echipe vor să participe, unele sunt la debut în fotbalul de sală, altele au experienţa anbilor trecuţi. Sperăm ca până la sfârşitul săptămânii numărul celor înscrise să fie mult mai mare”, a spus Cătălin Cuşcă. Înscrierile pentru ediţia 2014 a Campionatului judeţean de fotbal în sală se vor încheia în data de 20 ianuarie, iar săptămâna viitoare va avea loc şi şedinţa tehnică cu echipele înscrise.

Scopul organizării campionatului de fotbal în sală este desemnarea campioanei la nivel judeţean, care va primi dreptul de participare în Liga a II-a de fotbal în sală (la nivel naţional). De asemenea, trebuie spus că, în ultima sa şedinţă, Comitetul Executiv al AJF Teleorman a stabilit ca premiile totale care vor acordate câştigătorilor să fie în sumă de 1000 lei.

Să mai punctăm faptul că ultima câştigătoare a campionatului judeţean de fotbal în sală a fost Universitatea Alexandria, echipă structurată pe vechiul nucleu al participantei în ligile 1 şi 2 de fotbal în sală la nivel naţional.

 

Iată mai jos câteva din condiţiile pentru participare la Campionatul judeţean de fotbal în sală, ediţia 2014:

– participă numai structuri sportive constituite conform legii 69/2000 (asociaţii şi/sau cluburi sportive) afiliate la A.J.F. Teleorman;

– se achită o taxă de participare în sumă de 150 lei;

– pot fi legitimaţi numai jucători care evoluează până la nivelul Ligii 4;

– se joacă pe bază de legitimaţii emise de către  AJF, cu viza anuală şi viza medicală;

– o echipă poate înscrie în raportul de arbitraj 12 jucători; în teren vor fi folosiţi 5 jucători, dintre care unul portar; înlocuirile se fac aferent jocului de handbal;

– jocurile vor fi arbitrate de 2 arbitri, care vor fi ajutaţi de un arbitru cronometror (de masă);

– fiecare echipă va achita înaintea fiecărui joc suma de 55 lei/joc (bani în care se vor regăsi baremul de arbitraj, asistenţa medicală şi contravaloare chirie sală).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.