Sport

Începe sezonul oficial în baschetul feminin – BCT-CST Alexandria debutează în Cupa României

Pauza competiţională în baschetul feminin se apropie de final, iar de joi au loc primele jocuri oficiale în sezonul 2014-2015. Pentru echipa BCT-CST Alexandria, echipă pregătită de Mădălin Piperea, perioada de pregătire din această toamnă a fost una mai scurtă decât de obicei, deoarece joi, 18 septembrie, este programat meciul din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei României, pe terenul echipei Olimpia CSU Braşov. Alexăndrencele, care au arătat destul de bine în jocurile de pregătire de până acum, vor putea vedea care este valoarea echipei braşovene, însă elevele lui Piperea vor să treacă cu bine de această dispută, obiectivul imediat fiind calificarea în sferturile de finală. “Noi sperăm să ne calificăm, acesta este obiectivul pentru disputa cu echipa din Braşov, iar în campionat vizăm o clasare pe locurile 1-8”, a spus managerul clubului din Alexandria, Călin Voicu.

Pentru meciul de joi, antrenorul Mădălin Piperea va avea la dispoziţie următoarele sportive: Rache Coffey, Shanita Arnold, Morgan Stroman, Anca Şipoş, Stefka Miteva, Alina Chivu, Ann Farrell, Mihaela Mihai, plus câteva junioare.

Jocul Olimpia CSU Braşov – BCT-CST Alexandria se va disputa joi, 18 septembrie, de la ora 18.00. Programul complet al primei manşe din cadrul optimilor de finală ale Cupei României la baschet feminin este următorul:

– (18.09) Olimpia CSU Brasov – BCT-CST Alexandria

– (20.09)

– Phoenix Galaţi – BCM Danzio Timişoara;

– CSM Târgovişte – Sepsi SIC Sf. Gheorghe;

– CSU CSM Oradea – UVG ICIM Arad;

– Universitatea Cluj-Napoca – SCM Craiova;

– Rapid Bucuresti – CSM Satu Mare (se joaca la Satu Mare);

– CSU Alba Iulia – Nova Vita Tg. Mureş.

 

Municipal Târgovişte a câştigat Supercupa

Marţi seara, în Arena Baschet din Bucureşti, s-a disputat prima ediţie a Supercupei la baschet feminin, între deţinătoarea Cupei României, UVG ICIM Arad, şi campioana naţională en-titre, CS Municipal Tâ’rgovişte. Jocul a avut o evoluţie interesantă, însă în final echipa din Târgovişte s-a impus cu un categoric 97-67, deşi în primul sfert arădencele aveau un avans de 4 puncte.

– CS Municipal Târgovişte – Univ. Goldiş ICIM Arad 97:67 (19-23, 29-18, 24-13, 25-13).

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.