Eveniment

Începe preselecţia pentru a treia ediţie a concursului de interpretare muzicală T-Voice

Monica DUMITRESCU

Consiliul Judeţean Teleorman, Asociaţia Euro Teleorman şi Consiliul Judeţean al Tinerilor organizează cea de-a treia ediţie a concursului T-Voice, o competiţie muzicală adresată tinerilor talentaţi din tot judeţul.

Concursul cuprinde trei etape: preselecţia, un stagiu de pregătire şi finală. Prima etapă se va desfăşura în toate oraşele din judeţ. La Alexandria, preselecţia este programată, astăzi, 19 februarie (Clubul Alexander), la Turnu Măgurele–26 februarie (Clubul Black&White), Roşiorii de Vede–2 martie (restaurantul Mon Jardin), Zimnicea–4 martie (Clubul Panameka), Videle–5 martie (Clubul Alpin). La etapa de preselecţie, care se va desfăşura începând cu ora 19.00 în zilele şi locaţiile menţionate, pot participa tineri cu vârsta cuprinsă între 14 şi 25 de ani.

“T–Voice” este un concept nou pentru judeţul Teleorman, un concurs organizat de “tineri pentru tineri” după regulile festivalurilor muzicale de prestigiu (preselecţie, juriu calificat, finală). Concurenţii calificaţi pentru cea de-a II-a etapă vor beneficia de un stagiu de pregătire, iar câştigătorii din etapa finală vor primi din partea organizatorilor importante premii, urmând ca primul clasat să fie promovat la nivel naţional.

La ediţia anterioară valoarea premiilor acordate a fost de peste 5000 de euro. S-au acordat două menţiuni în valoare de 200 euro fiecare pentru Iris Sevila şi Luminiţa Badea, locul III – 600 de euro a fost acordat Mădălinei Porumbă, locul II a fost câştigat de Andreea Stancu care a primit 1500 euro, iar Locul I şi un premiu de 3000 euro a fost câştigat de Giana Pană.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.