Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Începe, oficial, vacanţa de iarnă. Elevii se întorc la şcoală pe 15 ianuarie

Vineri, 22 decembrie, elevii din învăţământul preuniversitar intră, oficial, în vacanţa de iarnă. Atmosfera de sărbătoare a cuprins însă majoritatea unităţilor de învăţământ, astfel că preşcolarii şi elevii din ciclul primar au organizat, în ultima săptămână de cursuri, serbări şi, totodată, au colindat instituţiile publice. Cei mai mari, respectiv, elevii din învăţământul gimnazial şi liceal au pregătit în această perioadă proiecte pentru a-i ajuta pe copiii aflaţi în dificultate, dar şi festivităţi şi concursuri între clase pentru a marca apropierea Crăciunului.

Preşcolarii şi elevi, din ciclurile primar, gimnazial şi liceal se vor bucura de trei săptămâni de vacanţă, astfel că se vor întoarce la şcoală luni, 15 ianuarie 2018.

Pe 3 februarie, odată cu încheierea semestrului I, elevii şi preşcolarii vor intra în vacanţa intersemestrială, care va avea o săptămână (3 – 11 februarie 2018).

Semestrul al II-lea începe pe 12 februarie 2018 şi se va încheia la jumătatea lunii iunie. Preşcolarii şi elevii din învăţământul preuniversitar de stat se vor mai bucura de o vacanţă în perioada 31 martie – 10 aprilie 2018. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code