Social

Începe distribuirea celei de-a doua tranșe a pachetelor cu produse de igienă

În prima parte a lunii iunie 2020, în cadrul Programului operaţional „Ajutorarea persoanelor defavorizate” – POAD, se preconizează că va începe distribuirea, în toate localitățile din județ, către persoanele defavorizate, a celei de-a doua tranșe a pachetelor cu produse de igienă, a precizat prefectul județului, Liviu Dumitrașcu, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural.

În ceea ce privește categoriile eligibile, vor primi pachetele cu produse de igienă beneficiarii de venit minim garantat, de alocație de sprijin familial și persoanele aflate în situații critice de viață (inclusiv persoanele cu handicap grav și accentuat).

Pachetul cu produse de igienă conține distribuite în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2019/2020) conține: pastă și periuțe de dinți, săpun lichid, șampon și detergent de rufe.

După distribuirea tranșei cu produse de igienă, urmează livrarea primei tranșe a  pachetelor cu alimente în cadrul POAD, care conțin: făină, mălai, paste făinoase, ulei, zahăr, orez, conserve carne de vită și de porc, pate de ficat, compot de fructe, transmit autoritățile.

39.412 de pachete ce conțin produse de igienă au fost distribuite, de la începutul anului, prin primării, în localitățile din județ, persoanelor singure și familiilor din medii defavorizate, în cadrul POAD 2018-2020.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.