Social

Începe distribuirea ajutoarelor alimentare la Alexandria

Alexăndrenii care beneficiază de ajutoare prin Pogramul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2018/2021) vor primi, în perioada 23 iunie – 06 iulie, prin Direcția de Asistență Socială Alexandria, pachetele cu alimente de la Uniunea Europeană, transmite municipalitatea.

În perioada menționată, se organizează distribuirea ajutoarelor alimentare pe listele inițiale, care cuprind familiile şi persoanele singure care primesc venit minim garantat și familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată.

Ajutoarele se vor distribui în perioada stabilită, conform programului de distribuire, la Sala de culturism (P. T. 18), în strada Dunării , nr. 49 A, în zilele lucrătoare, între orele 09.00 – 15.00.

La ridicarea pachetelor, persoanele îndreptățite să primească pachetele cu produse alimentare vor prezenta documentele de identitate în original (BI, CI, certificate de naştere copii).

Pachetele cu produse alimentare vor fi distribuite pentru fiecare persoană beneficiară de venit minim garantat și de alocație pentru susținerea familiei.

Pentru stocul rămas după distribuirea pe listele inițiale, se va proceda la distribuirea pe liste suplimentare, care cuprind persoanele/ familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente, definite conform prezentei ordonanţe de urgenţă, şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale, într-o perioadă care va fi comunicată ulterior.

Informații cu privire la Programul privind distribuirea pachetelor cu produse alimentare, precum și conținutul unui pachet, pot fi obținute la sediul Direcției de Asistență Socială Alexandria, din str. Dunării, nr. 139, la centrul de distribuire, precum și pe pagina web a instituţiei: http://www.dgasalexandria.ro.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.