Eveniment

Încep să se vindece cadrele medicale infectate cu noul coronavirus/ Numărul cazurilor de COVID-19 din județ rămâne sub o sută

Nu mai puțin de 20 de cadre medicale, care activează în județ sau care sunt din Teleorman și muncesc în alte județe, s-au infectat cu noul coronavirus de la debutul pandemiei de COVID-19, dintre acestea 14 de pe Secția de boli infecțioase a Spitalului Caritas din Roșiorii de Vede, iar alte două de la Spitalul Județean de Urgență.

Veștile bune în ceea ce-i privește pe angajații din sistemul medical care au contractat coronavirusul vin de la Direcția de Sănătate Publică, ai cărei reprezentanți spun că, în momentul de față, mai sunt 13 cadre medicale infectate cu noul coronavirus (din Teleorman și alte județe, dar luate în evidențele DSP Teleorman). Pentru alte două dintre cadrele medicale infectate, testele au ieșit negative, acestea nu mai prezintă infecție și urmează să fie externate în cursul zilei de miercuri, 29 aprilie, de la Spitalul Caritas.

La nivelul județului Teleorman, numărul total al persoanelor infectate cu noul coronavirus rămâne sub o sută. Potrivit celei mai recente informări a Grupului de Comunicare strategică, până miercuri, 29 aprilie, au fost confirmate 96 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Dintre acestea, cinci și-au pierdut viața după ce au contractat noul coronavirus. Pe de altă parte, numai de la Spitalul Caritas, până marți, 28 aprilie, au fost externate 20 de persoane vindecate de COVID-19.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.