Eveniment

Incendiul la o casa de locuit din Copaceanca

Pompierii militari au fost alertați, pe numarul unic de urgenta 112, luni, in jurul orei 15.30, de izbucnirea unui incendiu la o locuință din localitatea Copăceanca, informeaza ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, la sosirea pompierilor militari din cadrul Detașamentului Alexandria, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, focul se manifesta generalizat la întreaga construcție, formată din două camere și un hol.

Proprietara, o femeie in vârstă de aproximativ 32 de ani, a suferit un atac de panică, motiv pentru care a fost preluată de paramedici pentru acordarea primului ajutor.

Se pare că incendiul a fost generat de o sobă defectă, care a cedat în urma supraîncălzirii.

One Comment

  1. Asta a uitat sa si construiasca casa? O fi si lipsa baniilor dar nici oamenii nu au imaginatie multa. Bunicul meu si a facut casa din lut in 1945, dupa ce sa intors din razboi, si azi casa arata mai bine ca atunci. Da omu si a folosit si capu. Gratis, numai lut si lemne a folosit.

    Ar trebui formata o comisie nationala de investigatii si creat un fond de ajutorare. Oamenii astia traiesc ca sobolanii. Sansa ca ei sa creeze un incediu major e garantata. Au o soba de tabla si o teava care scoate fumu. Teava e sursa incediilor in cele mai multe cazuri

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.