Incendiu provocat de o țigară uitată aprinsă, la o locuință din Stejaru

Pompierii militari au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din Stejaru, după ce proprietarul a adormit, lăsând o țigară aprinsă.

“Din fericire, proprietarul s-a trezit la timp, a observat incendiul care cuprinse o parte din locuință, a ieșit repede afară și a încercat să stingă de unul singur focul”, a precizat mr. Gelu Dragomir, purtătorul de cuvânt al ISU Teleorman.

Incendiul a fost sesizat prin apel la numărul unic de urgenă 112, de către un vecin, iar la fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede, cu două autospeciale de stingere, care au lichidat focul după aproximativ două ore și jumătate.

“Au ars ori au fost distruse de foc tâmplăria, mobilierul și mai multe materiale textile din două camere de locuit, acoperișul realizat din astereală din lemn și tablă, pe cca. 50 mp, precum și mai multe materiale de uz gospodăresc dintr-o anexă construită din paiantă, pe o suprafață de aprox. 4 mp”, a mai precizat mr. Gelu Dragomir.

Valoarea pagubelor a fost estimată la suma de 15.000 de lei, iar cea a bunurilor salvate la peste 20.000 de lei, potrivit sursei citate.

Leave a Comment

*

code