Incendiu la o locuință din satul Tarnava

Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Draganesti Vlasca, împreună cu cei din cadrul Detașamentului Videle au intervenit în dimineața zilei de sâmbătă, 11 noiembrie, la un incendiu de locuință în satul Tarnava, comuna Botoroaga.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU “A.D.Ghica”, pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă si spuma si o ambulanță SMURD.

La fața locului, militarii au constatat ca focul se manifesta în interiorul întregii locuințe si la acoperișul acesteia pe o suprafata de aproximativ 100 mp.

Conform sursei citate, cel mai probabil proprietarii au observat si anunțat tarziu incendiul pe numărul unic de urgență 112, astfel că au ars in incendiu bunurile materiale din trei camere de locuit, doua holuri, o bucătărie si acoperisul pe aproximativ 100 mp.

Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 50.000 de lei, in timp ce valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 20.000 de lei.

Cauza probabila a incendiului a fost un scurtcircuit electric, iar la interventie nu s-au inregistrat victime, a mai precizat mr. Gelu Dragomir. (Violeta Mocanu)

 

Leave a Comment

*

code