Incendiu de proporţii la Roşiorii de Vede

Monica DUMITRESCU

Un incendiu puternic a izbucnit dumincă, 18 iunie, în zorii zilei, la un depozit de lemne din Roşiorii de Vede, în zona Butoaie, la ieşirea spre Măldăieni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, pentru stingerea incendiului a intervenit Detaşamentul Roşiorii de Vede cu cinci autospeciale de lucru cu apă şi spumă. De asemenea, la faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SMURD, însă, din fericire, nu au fost înregistrate victime.

În sprijinul pompierilor roşioreni au venit şi Detaşamentul Alexandria cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de salvare de la înălţime şi Detaşamentul Turnu Măgurele cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

Iniţial, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 500 mp, în interior aflându-se un motostivuitor alimentat cu gaz de la o butelie, cu pericol de explozie. Pentru că la faţa locului nu a fost identificată o sursă de apă, alimentarea autospecialelor s-a făcut din oraş.

Pompierii din cele trei detaşamente s-au luptat cu flăcările timp de mai multe ore. Suprafaţa afectată de incendiu s-a extins la aproximativ 2000 mp, valoarea pagubelor şi cauza incendiului urmând să fie stabilite după cercetări.

Leave a Comment

*

code