Eveniment

Încăierare într-o instituție publică din județ, cu șeful în rol principal

Secția de Drumuri Naționale Alexandria s-a tranformat, ieri, în ring de box, susțin voci din interiorul instituției. Motivul disputei nu este, deocamdată, foarte clar, însă protagoniști au fost, se pare, șeful instituției, Doru Grigore, soția acestuia, și ea angajată a instituției, și o altă angajată a Secției de Drumuri Naționale Alexandria.

Potrivit unor surse, se pare că șeful instituției i-ar fi zis uneia dintre angajate să stea într-un birou, aceasta ar fi refuzat într-un mod nu tocmai elegant, disputa a continuat cu un șir de injurii, la care a participat activ și soția lui Doru Grigore, și s-a terminat cu niște palme încasate de angajată de la șeful SDN Alexandria. O altă variantă ar fi că soția șefului de secție ar fi fost cea care ar fi bătut-o bine pe cealaltă angajată implicată în dispută, pe fondul unui conflict mai vechi între cele două.

Cum s-a întâmplat, de fapt, știu cu siguranță cei trei implicați în dispută, însă cert este că bătaia s-a lăsat cu “invitații” la instituția-mamă de la București, unde cei trei vor da explicații pentru circul oferit în sediul SDN Alexandria, în timpul programului de lucru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.